aha, tak teda ja som bola teraz na prelome januar februar, az na katastrofalnu uroven chovania a pristupu zdravotnikov som si to tam skvele uzivala, brala som vsetko pozitivne, dokonca aj to budenie pred piatou
noo ja som tam bola cca pred 6-7 rokmi.. akoze co som tam bola na ocnom dva tyzdne.. a fest ma to nebavilo... aa boli tam strasne drze decka.. co som sa dopocula od dalsich deciek bonzakov, ze sa mi hrabali vo veciach.. to som bola vytocena.. ale inak si z toho vela nepamatam
kamarat bol v nemocnici a zistili mu toko chorob a to ma len 17 rokov a ma choroby ako na 70 rocneho dochodcu tak sa mi vidi ze s cvicenim a pretlacanim skoncil do roka by mohol zomriet keby neprrisiel do tej nemocnice
V nemocnici som bol naposledy asi pred piatimi-šiestimi rokmi - na veľa sa nepamätám ale jediné čo viem tak to je to že tam varia vážne hnusné polievky - forma ubytovania mi nevadí pretože nie som náročný - ja by som prespal aj v stohu slami...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ani nie tak sestričky a spol., skôr ten doktor, čo ma tam poslal...
nie, už by som sa nechcela vrátiť...