Práve ma zobudili blesky. Som zo svitu a nad popradom je nejaký veľký oblak, inak čistá obloha. A v tom oblaku pravidelné záblesky.Sú stále na tom istom mieste a strašne dlho už na to kukám asi pol hodinu a nič sa nezmenilo, je takmer úplné bezvetrie. Ale
@mato63 tak si vyhoň a zaspíš... to musíš stále propagovať to, čo ti ide najlepšie?
hmm, mne pomáha, keď si dám hlavu pod vankúš, alebo ešte lepšie pod paplón... je to veľmi účinné až do momentu, kým sa ti neminie kyslík, ale to je nepodstatný detail
Ani ja som nemohla cez búrku zaspať... sme mali otvorené okná, bo bolo horúco a teraz tie hromy... no ja som až podskočila normálne z postele, keď udrel hrom :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Kunik,idem odpojit kabel,aby mi netrafilo do MAcu. Inak nic nevidno,ziadne blesky.
AAaaa,mam von vyvesenu vlajku slipknot, uhm,uz je u suseda na 7micke ako pozeram.
Ale inak . . ,
Neboj ak si zo svitu
Pride skoro k usvitu
Mozes kaslat na spanok
Zaspieva ti skovranok
hmm, mne pomáha, keď si dám hlavu pod vankúš, alebo ešte lepšie pod paplón... je to veľmi účinné až do momentu, kým sa ti neminie kyslík, ale to je nepodstatný detail
@14 Aký meteoritický roj? Nie neviem :p