Predstavte si že sem dojde napr. ufo,vystúpia nejáké mimozemské bytosti a chcú to zničiť..ak by sa ťa spýtali prečo nemôžu zničiť zem,ako by ste im odpovedali?
@walrus myslim ze dojebavanim vod, ovzdusia, vyrubom lesov, tazbou nerast. surovin, stavbou miest, narusanim klim. podmienok, lovom, vojnami a neviem este cim dalej nezahubime len ludstvo
ale to nie je sposobovane iba ludskou civilizaciou. nieco narusame my ale dalsi zivot sa tym podmienkam prisposobi. takisto sme nesposobili pad meteoritu a vyhynutie dinosaurou, dobu ladovu, atd...
skus navrhnut riesenie ako zamedzit negativny dopad ludstva na ziv prostredie a presvedcit napr Cinu aby ho prijala ale take zmysluplne, lebo nezmysli tu uz produkuju emocny enviromentalisti ktorych je tu uz dost
@zamidari tak to mi je uplne jasne, ze nieco je prirodzene a pravidelne sa opakuje, no zas na druhej strane si skusme predstavit zem za poslednych napr. 300 rokov s clovekom a bez neho. Navrhy bohuzial neposkytnem, nie som v tom zbehly, och ale frflat na to by ma bolo :/
zem sa neznici..zem sa dokaze vzdy sama povzviechat..jedine, co mozeme spravit my je to, ze bud si predlzime pobyt na jej povrchu o niekolko rokov viac, alebo sa budeme dalej spravat ako dementi a pokapeme co nevidiet
Je to síce veľmi nepravdepodobné táto otázka ale konečne otázka ktorá má väčší zmysel ako tie bludy čo s sem píšu o "vzťahoch" a odpoveď tak odpoveď na túto otázku by som asi ťažko hľadal keďže by mimozemšťania mali takú technológiu ktorá by precestovala takúto vzdialenosť tak určite by o nás vedeli už všetko a ak by sa nás rozhodli zničiť tak by to zrejme bolo rozhodnutie ktoré by sa už aj tak nedalo zmeniť takže tak
ty si zrelý na psychiatriu, počúvaj ma, človeče!!! UFO, mimo no tý mimóňovia, a čo ste sa vy už načisto zbláznili??? ach , kam tento dnešný svet speje...pred 30rokmi sme ešte ani nepočuli že by mal nejaký ten meteoritík a asteroidík zničiť v roku 2000,2012........2032,1............zničiť Našu Matičku Zem!!! A vôbec, a mimochodom....vieš , že,
1. ak bola v roku 2010 3.svetova vojna a v roku 2014 malo byť po nej, tak sa asi musela prerušiť, keď ´v roku 2012 nastal koniec sveta.
po2. ako môže byť koniec sveta v roku 2000 a ešte a 2012? to na nas spadnu tie pozostatky ešte či čo!!!!????
za3. ako mozze byt v roku 2012 koniec sveta ked v roku 2013 budeme zit ako mamuti!!! ( solarna burka, ) )cico...
jeden blazon to rozbucha a potom to koluje (doteraz som si myslela že ln po internete) ale teraz ako vidím aj medzi ludmi...
ach bože, utekaj niekde do nejakej sekty, alebo najlepšie k nejakemu psychologovi sa porozpravať a psychiatrovi nech ti nasadi lieky na moc BUJNU FANTAZIU!!!!
Začalo to 2000,2007-velka financna chripka, ci oo padron kríza 2008 2009 9.9.2009 O 9 H RANO KONEC SVETA!!!!the end of the world!!!--.,, 2010 2011 2012 20130 2045 0 020 2015 zblaznnite sa uz nacisto tedya a netrepte tu voloviny
@worrye celkom ma pobavila tvoja anketa lebo ludstvo nemusi zničit nejaka vyspela mimozemska technologia ono sa zachvilu zničí samo » sk.rael.org/home...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
Dajte nám čas a zvládneme to sami.
Určite vo vesmíre nie sme sami..
na 99,99%
a určite aj @25 !
ale to nie je sposobovane iba ludskou civilizaciou. nieco narusame my ale dalsi zivot sa tym podmienkam prisposobi. takisto sme nesposobili pad meteoritu a vyhynutie dinosaurou, dobu ladovu, atd...
skus navrhnut riesenie ako zamedzit negativny dopad ludstva na ziv prostredie a presvedcit napr Cinu aby ho prijala ale take zmysluplne, lebo nezmysli tu uz produkuju emocny enviromentalisti ktorych je tu uz dost
@1 smutná pravda
@mariana2 toto im nehovor prosím ťa lebo nás budú ešte mučiť
@mariana2
Alebo by stačil kdejaký nahnevaný super-sajadžin. Alebo Frieza či iný zlosyn:
ospravedlniť nostalgický záchvev
1. ak bola v roku 2010 3.svetova vojna a v roku 2014 malo byť po nej, tak sa asi musela prerušiť, keď ´v roku 2012 nastal koniec sveta.
po2. ako môže byť koniec sveta v roku 2000 a ešte a 2012? to na nas spadnu tie pozostatky ešte či čo!!!!????
za3. ako mozze byt v roku 2012 koniec sveta ked v roku 2013 budeme zit ako mamuti!!! ( solarna burka, ) )cico...
jeden blazon to rozbucha a potom to koluje (doteraz som si myslela že ln po internete) ale teraz ako vidím aj medzi ludmi...
ach bože, utekaj niekde do nejakej sekty, alebo najlepšie k nejakemu psychologovi sa porozpravať a psychiatrovi nech ti nasadi lieky na moc BUJNU FANTAZIU!!!!
ach ...
Začalo to 2000,2007-velka financna chripka, ci oo padron kríza 2008 2009 9.9.2009 O 9 H RANO KONEC SVETA!!!!the end of the world!!!--.,, 2010 2011 2012 20130 2045 0 020 2015 zblaznnite sa uz nacisto tedya a netrepte tu voloviny