Videli ste už ten film? Mi sme ho dnes v škole pozerali, nič nového som sa sice nedozvedel ale pušťal by som ho na všetkých školách vrámci sexualnej výchovy.
to my sme boli včera na 2-hodinovej prednaške o potratoch v takom dome pre tehotne mlade a tyrane ženy v Rajci...a spominala tam hento...stačilo mi ked o tom rozpravala, asi si to nepozriem...
@stormmast3r aj to je moznost ale niektorym moze byt adopcia horsia ako potrat. baby by nemali nezavezne j... a chalani by nemali hovorit ze"si daju pozor!" a vsetko by bolo lepsie. mas pravdu osveta nie strasit mladych ludi!
@mielikki ci je to oxymoron, alebo katachreza neries, aj tak 90% zdejsich userov nebude vediet o com je rec a budes ma jednoduchsie ked napises nejake rydzo slovenske slovo, ktoremu rozumie rovnako kvantovy fyzik, aj jano v krcme. a to slovo je PICOVINA
Takým ako si ty, by som priala aby raz nechcene (aj napriek všetkým prostriedkom aby sa to nestalo, nemyslím všelijaké prostitútky a pod. ) otehotneli a mali sa rozhodovať.
Je veľmi zlé keď sa do toho mieša veľa ľudí..a ešte horšie ak tí, ktorých sa to vôbec netýka
my sme to pozerali v skole ..a tiez 3 minutovy film ,kde bol cely priebeh potratu..po tom co som videla by som nad potratom ani nerozmyslala...zeny maju po potrate cely zivot vycitky svedomia ,depresie apod. ...mnohe z nich ani pomali nevedia co potrat je ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
horory nepozerám...
a sexuálna výchova pokiaľ ja viem na školách ešte nieje
@bunniska nahodou by som to puštal ženam pred potratom, aby mali jednoduchšie rozhodoanie.
Je veľmi zlé keď sa do toho mieša veľa ľudí..a ešte horšie ak tí, ktorých sa to vôbec netýka
VAM JEBE LUDIA?!?!?!?! BY SOM UPALIL KAZDEHO TVORCU ANTIINTERUPCNEJ PROPAGANDY DOMA V GARAZI AUTOGENOM!