osobne, nikdy som Twilight až tak nežrala videla som ho len 2krát. Pre mňa je to taký film, ktorý stačí vidieť iba raz. Už mi leze na nervy, ako sa všetky teenegerské časáky rozplývajú nad tým, aký je super. Okrem toho, Robert Pattinson je podľa mňa škare
@0 lezú ti na nervy teen časáky? Nekupuj ich, nečítaj- jednoduché riešenie.
Robert je škaredý PODĽA TEBA (tým nehovorím, že je môj idol a nemám ani jeho plagát nad posteľou) ale ostatným sa páči a je to ich vec.
Odkiaľ vieš že "smrdí" ? Stretla si sa s ním? Rozprávala si sa s ním? Šla si vedľa neho? Predpokladám, že nie, tak buď taká láskavá a neotváraj si svoje ústa na niekoho, koho ani nepoznáš.
Páčilo by sa ti, keby som ja o tebe hovorila, že škrata a smrdí ti z úst??? Predpokladám, že nie. A nemám na to ani právo, lebo ťa nepoznám.
"MILUJEM" keď ľudia kritizujú druhých a pritom ich nikdy ani nevideli a vedia o nich veľké hovno. To svedčí len o ich inteligencii...
Mne osobne ten film nic nepriniesol...je to len dalsia obycajna knizka,co sa snazi dosiahnut uspech Harryho Pottera..a takych bolo a este bude....osobne si tiez myslim, ze ten herec nie je nicim vynimocny, rovnako ako cely pribeh. Podla mna to uzz s tym prehanaju ze vsade ine nevidim len Twilight Twilight....je to na nervy.....
@2@luthien nemam viac co dodat..svata pravda..a okrem toho si niektori ludia myslia, ze budu najavcsi ked budu vraviet ze twilight im leze na nervy? nech leze nikoho to nezaujima
twighlight bol v passe uz ked bol na billboardoch...teenegarska picovina na ktorej zas dakto zbohatol....ale mne sa to v isom smere paci, lebo na detoch a teenageroch sa da popici zarobit
nehádajte sa!!!mne osobne sa to páči,ale nežijem PRE TO,a toť všetko!!!a R.P. sa mi nikdy NEPÁČIL,ale nevravím,ako @0 ,že smrdí...a celkovo mi je passé xD
stale citam ako prakticky diskutujete o filme... co takto si precitat aj knizky?
myslim si, ze to by bol lepsie vyuzity cas a pochybujem o tom, ze ste nejako vela poculi o ostatnych troch knihach, kedze nie su este sfilmovane... takze tie urcite passe nie su, to az po sfilmovani
Osobne mi nikdy neboli prednejší herci, hudba, scény atď vo filme, vždy uprednostňujem scenár (dej a nápaditosť). Podľa mňa by ale už nemuseli všetci používať upírov a vlkodlakov, pretože je to už otrepané (samotný film mi pripomínal Underworld, knihy som bohužiaľ nečítal). Knihy však neodsudzujem nikdy (a z počúvania okolia som sa dozvedel že Twilight sága je naozaj výborná, dokonca som bol donútený ich spolužiačkam objednať z netu xD ).
Myslím, že tak ako ešte pred pár rokmi žrali dievčatká Radcliffa, teraz žerú Pattinsona a o pár rokov zasa niekto napíše nové knihy, natočí sa noví film s novím "fešákom" a tak ďalej a tak ďalej...
Každý má na to svoj názor, podľa mňa sa tu kvôli takejto v podstate nopodstatnej téme nemusí nikto s nikým hádať. A nech si kto zarobil čo chcel, nech sa kto preslávil na ako dlho chcel, nech trebárs aj smrdí (aj keď si myslím že to bolo myslené metaforicky), ako tu už bolo viac krát povedané - svet sa kvôli tomu točiť neprestane xD
Ságu mám doma a môj názor je rovako ako väčšiny...prvý film mal zlú režisérku a preto bol dosť nevydarený...ale knihy sú totálna špica...Mayerová je génius...pre niekoho kto nemá rád Fantasy to bude nezaujímavé ale ja čitateľ a pisateľ Fantasy som si na tom poriadne zgustla...totálne to žeriem...moju maličkosť zasa nebaví čítať dievčenské romány alebo detektívky...takú knihu by som asi ani neotvorila...každému treba nechať to čo sa mu páči...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
staci ho vidiet raz, ale ty si ho videla dvakrat
ako mozes vedet ze smrdi? v zivote si sa s nim nestretla=D=D=D=D
Robert je škaredý PODĽA TEBA (tým nehovorím, že je môj idol a nemám ani jeho plagát nad posteľou) ale ostatným sa páči a je to ich vec.
Odkiaľ vieš že "smrdí" ? Stretla si sa s ním? Rozprávala si sa s ním? Šla si vedľa neho? Predpokladám, že nie, tak buď taká láskavá a neotváraj si svoje ústa na niekoho, koho ani nepoznáš.
Páčilo by sa ti, keby som ja o tebe hovorila, že škrata a smrdí ti z úst??? Predpokladám, že nie. A nemám na to ani právo, lebo ťa nepoznám.
"MILUJEM" keď ľudia kritizujú druhých a pritom ich nikdy ani nevideli a vedia o nich veľké hovno. To svedčí len o ich inteligencii...
myslim si, ze to by bol lepsie vyuzity cas a pochybujem o tom, ze ste nejako vela poculi o ostatnych troch knihach, kedze nie su este sfilmovane... takze tie urcite passe nie su, to az po sfilmovani
Myslím, že tak ako ešte pred pár rokmi žrali dievčatká Radcliffa, teraz žerú Pattinsona a o pár rokov zasa niekto napíše nové knihy, natočí sa noví film s novím "fešákom" a tak ďalej a tak ďalej...
Každý má na to svoj názor, podľa mňa sa tu kvôli takejto v podstate nopodstatnej téme nemusí nikto s nikým hádať. A nech si kto zarobil čo chcel, nech sa kto preslávil na ako dlho chcel, nech trebárs aj smrdí (aj keď si myslím že to bolo myslené metaforicky), ako tu už bolo viac krát povedané - svet sa kvôli tomu točiť neprestane xD
Toť všetko môj názor... x)