počkať, to tá, kde baby dojdú na diskotéku a tam si slečna v premyslene vybratých obtiahnutých bielych nohaviciach zrazu uvedomí, že nemôže... čo vlastne? ..., hoci sa očividne na diskotéku chystala aspoň dve hodiny? či ešte existuje nejaká iná, čo mi ušla?
takže nie, nežerú. a dokonca, ak im pochváliš oblečenie, neotočia to na to, čím si to vyprali.
lol uplne sa teším kedy dostanem menštruáciu aby som si dala tú prijebanú plienku, biele gace, kŕče, jebnuté nálady a žraniechtivosť... dotho podpatky a začala skákať a behať že aká som šťastná že mám vložky...
hej hej.. beriems i príklad z reklám... sú rozumné
@denix tak ja som si cele detstvo myslela ze je ,to, modre a gelove a mala som oblubenu reklamu uz vtedy taka slecna tam porovnava obycajnu s always naleje to modre a ptm prestrihne obidve kde sa tekutina lepsie udrzala TOP spomienka
@klaudiqaaa nejak tak, telku som nepozeral uz asi 5 rokov cca, obcas nejaky film ak ma zaujme, ze si vsimnem, ze rodicia pozeraju, alebo MASH ci Poirota a inak by som si sam od seba zapol len Discovery
@matwejo keď som bola decko bavilo ma pozerať discovery, animal planet alebo supermax či čo to bolo, teraz keď idem okolo telky vidím/počujem len retardovaných ľudí a moderátora, ktorý ku nim dáva "vtipné" poznámky... je mi z toho zle, mali by všetky kanály okrem poučných a fimových zakázať, je to humus na čom si zvyšujú sledovanosť
@klaudiqaaa true story, ... mna to bavi ale stale (a lubil som relaciu "smetište"(junkyard) ci tak dako, co tam skladali auta z bordelu) ... viac ma bavi veda ako zvery, tak animal som malo pozeral, este spektrum ... teraz uz som fakt telku dlho nevidel a nechyba mi to, ani neviem o akej reklame tu hovoria,
nenávidím tú reklamu .. ked ide, hned prepnem na iný kanál a ak aj tam ide nejaká dalšia "podarená" reklama, tak vypnem TV... strašne poklesla úroven TV staníc... úplne celé zle.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
a jebať na to ANDY PORAZIL NOLEHO!
ale je pravda, že toto je na popredných miestach trafenosti
ale hento fakt nie
takže nie, nežerú. a dokonca, ak im pochváliš oblečenie, neotočia to na to, čím si to vyprali.
hej hej.. beriems i príklad z reklám... sú rozumné
srsly, nikto im to nežerie
@18 this
ale napríklad tuto mám rada D
Toto prekoná snáď už len Šani so svojím "môžem mať jej mobil".... toho by som deratizovala
a tak isto ako @anzu nechápem, čo to tam povie, že NEMOZEM ...? čo vlastne nemôže
a @28 som ešte našťastie v telke nevidela
To je predsa mierené na šľachtičné, tie majú najviac peňazí na vložky
anooooooo najlepšia reklama!
a inak,mne sa tá muzikálová reklama nepáči a cítim sa hrdá že používam tampóny!
@owad milujem to
a roští pryč !!!