nezda sa vam, ze fenomen superstar je uz dost otrepany?ja osobne som nesledovala ani predchadzajucu seriu....a dalsiu pravdepodobne tiez nebudem....navyse som bola s kamaratkou na castingu...a vsetko za tymto velkym humbukom je len falos a pretvarka...a v
Podla mna nejde len o známosti ja som mala v jednotke susedku a tá sa dostala do 50ky potom išla dopč..ale neviem či to už nieje otrepané.Možno to odrádza tým,že to ide ako séria..Nakoniec bude 4ka,5ka..neviem ako jednotku som pozerávala..dvojka ma už nebrala..a trojka?...no ani srnka netuší..ale nejak ma to nebere..
no ja si myslím,že už bolo toho dosť. Najprv jednotka,veľký ošiaľ,hurá,niečo nové na Slovensku,no dvojka,už to nebolo ono a trojka,ktovie či ju bude niekto pozeerať,všetky filmy,či dáke šou,jednotka alebo teda prvá časť je "najlepšia",ošiaľ,ale potom to opadne už.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ver ze to tak robim