Náš služobný psychológ je zdarma a tak ma napadlo že skúsim akú "radu" a navyše "zadara" mi dá. Na moje otázky ohľadom zvládania stresu v práci "odporučil" nájsť si nové (v dnešnej dobe? ) zamestnanie ktoré bude: (citujem)
policajti. Tí stále nič nerobia, len sa flákajú a keď im je blbo zmlátia nejaké ho človeka. Navyše by si aj zarobil neskutočné prachy. Len je problém sa tam dostať lebo sú to tak dobré fleky že si ich držia ako kliešte tí policajti
@unmondemeilleur rozvážať pitnú vodu v bareloch po zákazníkoch nezarobím veľa, len minimum ale pre mladého chalana čo býva u rodičov stále lepšie než sedieť doma na riti zadara budem mať aj napriek práci kopec voľného času
záhradník, ľudia..to je super job a dobre platený, bez stresu, čičráš sa v hlinke, sadíš kriaky a kvietka, slniečko, čerstvý vzduch kua,keď budem veľký chcem byť custom záhradník
@patricino s mojou praxou by mi prišlo rozvážanie vody ako paródia na môj predošlý život... Ale akože asi by to bola kľudná robota, a pre teba ako mladého asi určite Uvidím ako sa situácia v práci zmení až doštudujem.
dve hodinky si pocvičíš, zrelaxuješ sa, za tréning si od každého vypýtaš minimálne 5€, čo máš pri účasti 20 ľudí celkom slušný zárobok za 2 hodiny meditácie
@unmondemeilleur no nemusí to byť práca do konca života neviem čo študuješ ale človek nejako musí začať a ver tomu, že po roku strávenom doma a "zamestnaným" úradom práce som si povedal neni nad čím premýšľať
Lebo poznam kluby, kde ked chlapikovi odide nejaky clen tak by napriklad nemohol splatit leasing na aute. Len malo instruktorov si moze dovolit takto fungovat na plny uvazok.
@luc.ka v nasich podmienkach je to ale o dost narocnejsie, zialbohu, sam poznam vela takych klubov, kde to nedobre dopadlo Ale ked to niekto dosiahne preco nie? V tom suhlasim ze to moze byt nenarocna praca, zvlast ak ta to este k tomu vsetkemu aj bavi a naplna.
pickujem v sklade,a poviem ti ze je to totalne antistresova praca,minimalna zodpovednost,totalne vsetko mam na haku,raz za cas ti niekto preventivne dojde vypicovat ale to mozes totalne odignorovat,nemas ziadne starosti v tej robote....ked sa ti nechce robit tak uplne spomalis a mas pici,zajebevas sa sem a tam,a tak...pokial nie si uplne lenivy tak to nie je zla volba,ofc o dobrom plate mozes snivat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
dve hodinky si pocvičíš, zrelaxuješ sa, za tréning si od každého vypýtaš minimálne 5€, čo máš pri účasti 20 ľudí celkom slušný zárobok za 2 hodiny meditácie
Lebo poznam kluby, kde ked chlapikovi odide nejaky clen tak by napriklad nemohol splatit leasing na aute. Len malo instruktorov si moze dovolit takto fungovat na plny uvazok.
ja neviem, jak to chodí, je mi jasné, že keď platím 5€ za tréning, tak nejde tých 5€ rovno jemu/jej do vrecka
ale tak keby nerobila pre nijaký "klub", tak by to teoreticky mohla nejako dosiahnuť