heeej ludia, mam otaaazku Isla mi hra, vsetko pohode, a zrazu prestala, a napisalo mi, ze nenaslo Window.dll ... co to je?? Preco mi to nejde?? Aj som to znova preinstalovala a nic.... prosim vas, potrebujem to, dik
CYa ja mam teš jeden problem instalujem cod1 su na dvoch cd problem anstane vtedy ked vipita cd2 proste ho nezobere instalacia ale ked dam samostatne cd2 tak sa normalne spusti autorun...pls pomoc hru som stiahol 2x už .....ale nebola v image ...dík
@1...ked to nebol image tka si to asi napaloval na dvd nie? ja by som na tvojom mieste stiahol image od ineho (tym ta na to nenavadzam,len teoreticky ) ,ja som mal podobny problem,chyba bude v tom,že tvoj "dodavateľ" spravil dačo zle..proste stiahne ine a maš pokoj ..najlepsie IMAGe !
stiahni si, rozbaľ, a nakopíruj do zložky kam si nainštalovala tú hru... ak bude hovoriť, že mu chýba ešte niečo, tak si to na tej stránke www.dll-files.com nájdi podľa názvu, a postup opakuj (stiahni, rozbaľ, skopíruj do zložky s hrou)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
@1...ked to nebol image tka si to asi napaloval na dvd nie? ja by som na tvojom mieste stiahol image od ineho (tym ta na to nenavadzam,len teoreticky ) ,ja som mal podobny problem,chyba bude v tom,že tvoj "dodavateľ" spravil dačo zle..proste stiahne ine a maš pokoj ..najlepsie IMAGe !
stiahni si, rozbaľ, a nakopíruj do zložky kam si nainštalovala tú hru... ak bude hovoriť, že mu chýba ešte niečo, tak si to na tej stránke www.dll-files.com nájdi podľa názvu, a postup opakuj (stiahni, rozbaľ, skopíruj do zložky s hrou)