chcela som o tom napisat do blogu,ale ludia si to skor vsimnu tu... stale sa prehrabujem vo forach a teraz som si vsimla ze cim je ta tema nezmyselnejsia,tym viacej ma nazorov.clovek by povedal ze by to malo byt skor naopak,ale co uz... je dobre vyjadrit
a teraz si založila diskusiu ktorá skončí tak isto.. myslím že dostaneš rekacie typu čo sa staráš.. hej ,viem o čom hovoríš.. sama som sa kedysi kvoli takým veciam hádala že všetci len buzerujú a človek pomaly aby sa bál niečo napísať lenže potom som zistila že radšej hrach na stenu hádzať tak som sa evolučne prispôsobila.. a som šťastná
winston - hej aj ja som sa v poslednom čase na tom začala riadne baviť.. ako si tí ľudia myslia že strašne trpíš ich kritikou ale ja také stelesnenie sebalásky
winston, mixelle- jj niekedy je to sranda, ale niekedy ani ne, zalezi od nalady. a k teme- toto je dobry postreh. ja osobne by som to nazval spamovanie, ale sak kazdy ma pravo sa vyjadrit.
ale ak je na jednej teme 300 prispevkov, tak sa mi to ani citat nesce, bo by som skapal od nudy...
jj.. alebo ked tí hlavní experti napíšu 40 riadkovú kázeň o tom,prečo je autor textu jebnutí to sa nedá čitať dokonca.. ale veď tu na nich pekne počkáme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ale ak je na jednej teme 300 prispevkov, tak sa mi to ani citat nesce, bo by som skapal od nudy...
a na buzerovani ostatnych sa aj ja pobavim... a nielen ostatnych...aj ked je to mierene na mna... ale musi to stat za to lebo nadavat vie kazdy debil