Ahojte , som kôli mnohým veciam poslednú dobu smutná.. ale tentoraz je to aj kôli môjmu spolužiakovi.. mne sa totiž veľmi lúbi ale on sa správa ako by ma vôbec nemal rád. tak po 1 .) kope ma do stoličky, a to ako jedinú! 2.) furt ma otravuje s tou hr
ja chápem že máš zlú skúsenosť no tak to bol debil.. ale nemala by si prestať jesť jablká keď si si raz odhryzla z hnilého.. a už vôbec nepresviedčať ľudí že sú jedovaté.. Môj najlepši kamoš chodí už skoro 6 rokov so svojou spolužiačkou preto si myslím že také vzťahy môžu fungovať..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
len toto som chcela.
co to nevidis?
so spoluziakom si NIKDY, NIKDY nezacinaj
jeb na to, na vsetko co robi, jeb na neho, uz len z toho vidno, ze je to kokot..fakt, ani sa nic nezaoberaj, zabudni, lebo sa zranis ty sama..
počul som že ľudia by nemali dýchať, lebo raz jednému chlapovi vletela včela do úst a umrel... podobná blbosť ako tá, čo si napísala ty.
ja chápem že máš zlú skúsenosť no tak to bol debil.. ale nemala by si prestať jesť jablká keď si si raz odhryzla z hnilého.. a už vôbec nepresviedčať ľudí že sú jedovaté.. Môj najlepši kamoš chodí už skoro 6 rokov so svojou spolužiačkou preto si myslím že také vzťahy môžu fungovať..