Ahojte.. mam mensi problem s 2-3 spoluziakmi v mojej triede. S jednym z nich som bola kedysi velmi dobra kamaratka, ale zo dna na den ma znenavidel a spolu s nim aj dalsi dva chalani. Neviem co som im urobila, nikdy som nic zle nespravila, ani o nich neho
Ja neviem... jedine im povedať do oči, nech si svoje komplexi a zameranosť voči tvojej osobe riešia nad tvojou fotkou. Pokiaľ oni budú blbí a ty milá nejako to nevyriešiš. Za dobrotu na žobrotu...
a keď nie tak, skús to zistiť od niekoho iného. Od ich ďalších kamarátov. Nie všetci ťa budú mať vždy radi. tak si zvykni. I keby si sa postavila na hlavu...
@beuska17 : Tvoja diskusia je tiez dost duchaplna. Ako ti mame poradit ked ich nepozname, nevieme co si urobila, neurobila, co su to za chalani, ci su to kokoti alebo niesu, proste nemame ABSOLUTNE ZIADNE INFORMACIE KTORE MOZU DETERMINOVAT CO SA S TOU SITUACIU DA ROBIT.
Ak ta ta poznamka urazila, tak sa ospravedlnujem, ale neviem ti pomoct a kto ti vie pomoct ti klame
Bud riesenie najdes sama, alebo si najdes inych kamaratov, viac sa k tomu vazne neda povedat.
Ale osobne si myslím že zdravý rozum a život ťa naučí taketo veci proste neriešiť,lebo ono to fakt nemá zmysel,však ich maj na kokote su to len spolužiaci
Ak si nic nespravila tak jedinym zaverom je tretia strana. Niekto ta ohovoril.
Nestojim o ludi, ktori uveria reciam bez toho aby ich konzultovali so mnou, takze ak zistim, ze niekto komu som nic nespravil je zrazu proti mne, astala neriesim zbohom kokot a vobec ma to netrapi.
Bolo by ale prospesne, keby si zistila, kto za to moze, potom si na toho cloveka mozes dat bacha.
A ano je to priznak sikany. A vdaka tej pesnicke aj dokazatelny. Mas zakonne pravo na ochranu svojej ludskej dostojnosti. A ta pesnicka je dokaz v tvoj prospech. Kludne s nimi zatoc.
A inak, ze by si bola cely zivot so vsetkymi za dobre, s tym sa rozluc. Nemozne. Zvykni si na to, ze niektori ludia budu proti tebe. Zo zavisti, z konkurencie, z milion dalsich dovodov. Nenechaj sa zdeptat inak skoncis zle.
neodmietla si náhodou nejakého z nich? a ešte nebodaj nejakým menej taktným spôsobom? alebo nejakého ich kamaráta? nehovorila si náhodou o nich nepekne niekomu, kto im o tom mohol povedať?
ak úprimne naozaj nevieš, čo si komu z nich urobila, tak ešte vždy je tu možnosť, že im niekto niečo natrepal.
a tiež je tu vždy možnosť, že je to len dlhodobý experiment zisťujúci, ako to budeš zvládať. im môže pripadať aj vtipný.
a ešte si treba uvedomiť, že si príliš pekná na to, aby si s každým dobre vyšla. vždy sú osoby, len ťažko nesú fakt, že ťa nebudú mať v posteli.
@takzvany - nie nechodila.. oni su take zaostele deti. ale aj tak ma to sere vies :/ ale je mozne ze im fakt niekto nieco povedal aj ked vazne netusim co.. ale co uz no dakujem za tvoj nazor
@beauska17 a určite si iim nič nepsravila alebo niečo čo by sa ich mohlo dotknuť? ved predsa ked si z jednym bola dobra kamaratka a s každym sa snažíš vychadzať dobre tak len tak "zo dna na den" by ta nezacali mat v p... a ani by nedissovali muslo to byť niečo važne
@29 na tvojom mieste by ma trápilo že som mentálne na úrovni 13 ročného decka ktoré si naivne myslí že v živote je všetko ružové a s každým bude vychádzať dobre
alebo ich postrašil fantomas... ja neviem... ale veď nemôžeš vedieť dnes sú ľudia hocijaký... hociktorý človek ti dnes podrazí nohy preto treba byť pohotový a podrážať skôr
@klaudiqaaa to je fakt tak zlé, že chce niekto s niekym vychádzať dobre... určite nie je príjemné keď na teba traja spolužiaci kašlú a ešte horšie, že si robia srandu alebo tak nejak
@beuska17 no a sme doma (možno). myslíš si o nich, že sú to "také zaostalé deti", s nikým z nich by si nechodila. chápem ten mentálny rozdiel, najmä keď sa obzriem do minulosti. no oni sa nemajú kam obzrieť, môžu sa cítiť dotknuto.
určite je niekto, kto vie čo si o nich myslíš a ten niekto si to možno nenechal len pre seba.
@klaudiqaa nemôžeš mať úplne v piči ľudí v takom kolektíve akým je stredoškolská trieda a tváriť sa pritom, že je všetko ok. nič čo sa udeje v psychickom živote, neostane bez odozvy, tak sa netvár že si ťažko nad vecou. je to trápne
@herooo31 Keď má niekto niečo proti a ty vieš, že si im nič nespravil, nezaslúžia si absolútne žiadnu pozornosť. A to, že ju to trápi, len prilieva olej do ohňa
@takzvany netvárim sa nad vecou a vonkoncom to nie je trápne. To možno raz v živote pochopíš ... Takže zatiaľ takto polopate- ľudí čo majú bezpríčinne nejaký problém mám hlboko v piči a určite sa niekým nebudem zaoberať.. mám aj iné problémy a viem, že ľudia sú tu natoľko jebnutí, že sú schopní znenávidieť človeka aj kvôli sebemenšiemu úspechu.... Riešiť niečo také je strata času a už vonkoncom by som nemala potrebu vychádzať s nejakými chudákmi čo im zo dňa na deň preskočí...
Ľudia sú kurvy a jednoducho oni ťa možno už nebudú mať radi. Nie sú posledný, to tak chodí. Buď sa budeš každému vtierať aby ťa mal rád/a alebo budeš sama sebou. A nerob nič, je to ich vec, kašli na ních. Na svete je milión ďalších a väčších problémov.
@klaudiqaaa ako si už iste v živote postrehla, nie každý je silná osobnosť. niektorí nesú nezhody v kolektíve ťažšie, niektorí sa nad to dokážu do značnej miery povzniesť. ale tváriť sa neotrasiteľne sa proste nemusí vyplatiť. tým tupcom môže prepnúť a môžu človeku vážne znepríjemniť život, aj keby len krátkodobo. a to nemusí stáť za ten mamvpičizmus.
to som tým myslel. ak si toto človek uvedomí, pripadá mu potom taký hlboký mamvpičizmus u niekoho iného ako trápny.
@takzvany čo je trápnejšie? ignorovať a neriešiť primitívov? alebo pchať sa do riti a za každú cenu sa snažiť vychádzať s primitívmi len kvôli tomu že " s každým musím dobre vychádzať" ?
A či chceš, alebo nie, NIKDY NIKTO NEDOKážE VYCHáDZAť DOBRE S KAžDýM, budete sa s tým musieť zmireriť
@klaudiqaaa nikde som nepovedal, že sa im treba pchať do riti. to určite nie. len vravím, že úplné odignorovanie sa vypomstiť, keďže ľudia sú kurvy. najrozumnejšie je otvorene a verejne ich konfrontovať, vec vydiskutovať, a až potom mať v piči.
a ty dušička nemusíš mne vysvetľovať, že nie s každým sa dá dobre vychádzať predsa len je medzi nami 6 rokov vedomia. navyše tiež nie som práve nekonfliktný typ.
@klaudiqaaa ale poradit sa da aj menej arogantne nemyslis ? V podstate mas pravdu, len to ako sa bavis s clovekom ktory ma problem je troska iritujuce.
som si myslel, ze peknych ludi ma kazdy rad☺ ale ja som bol v tvojom veku tiez taky, ciastocne som taky doteraz. proste sa musis vediet na iste skupiny obyvatelstva vykaslat
@herooo31 a tak čo jej mám ešte k tomu napísať? súhlasím s tým prvým komentom od @klaudiqaaa .. tiež som mala najprv pocit, že to píše nejaká moja rovesníčka..
@dee99 ja sa snažím niečo vymyslieť aby to bola spoločná téma pre všetkých kde by sa dalo kecať nekonečne na väčšine fórach býva téma krčma ale tuto by sa to nejako podľa mňa nehodilo
nič si z toho nerob ...ja som tiež nič nikomu nikdy neurobila ,nepovedala na nikoho a mňa neznáša pol triedy ,aj keď to nedávajú najavo ...ale ja to viem
ako prečo si robíš vrásky a žalúdočné vredy kôli značne nevyspelými ludmi ktorý nedokážu prediskutovať svoj problém? Keď sa nechcu stebu vyprávať nevyprávaj sa im aj ty....
uvidíš, že keď ich narážky a šetko budeš ignorovať a oni zbadajú že ti to nič nerobí tak sa ti možno aj začnú vtierať...
so mnou sa tak raz prestali rozprávať skoro všetky kamarátky v triede. dôvody boli viac než smiešne a nepravdivé, ale ich bolo 6 a všetky tomu verili. najprv som bola strašne ranená labuť, potom som si uvedomila, že ľudia, ktorí takto trucujú a nie sú ochotní nechať si veci vysvetliť, si nezaslúžia, aby som si pre nich trápila.
a nesnaž sa, aby ťa mali všetci radi, pretože keď opustíš steny gymnázia, neskutočne padneš na hubu.
Nikdy nebudeš s nikým dobre, pretože ak by to bolo tak, tak by sme určite všetci žili v utopistickom svete. Tí chalani majú určite nejaký banálny dôvod, prečo ťa nenávidia, ale ty sa tým predsa netráp. Určite to neboli len tvoji jediní priatelia, tak sa na nich vykašli. Buď k ním ľahostajná, neprihováraj sa im. Ak si ich nenávisť voči tebe berieš osobne, tak si rovnako prízemná ako tí chalani...
Nič hrozné, jediné čo môžeš urobiť je nerobiť to isté. Skôr opak, ale opatrne, znášaj to akoby sa nič nestalo a keď ti to začne prerastať cez hlavu alebo si začnú veľa dovoľovať tak to povedz niekomu dospelému, resp. zodpovednému nech to rieši...
@beuska17 ja viem co máš na mysli a som na tom podobne len mne sa otočila chrbtom cela trieda a ani neviem prečo až na troch spoluziakov a aj ja som kedysi s jednou spoluziackou vychádzala dobre boli sme naj kamošky a tiež zo dna na den sa pridala k mojim kravam spoluziackaam ktore si o sebe mysleli že su nieco viac a zacali ma psychysky ttyrat lebo som zostala sama aj ked teraz mam kamaratky nie su to z mojej triedy a vzdy ked tam vstupujem citim uzkost a samotu a to boli
@transplantovana to už čo je. jaké spiknutie. neviem si predstaviť, čo doženie skupinu báb k takej separácii jednej z nich. o to horšie, že sa to zakladalo na lži, ktorej uverili i keď si ju asi popierala.
že nebolo všetko ok medzi vami ani pred tým spúšťačom odlúčenia? a to v ktorom ročníku sa s tebou prestali baviť prosím Ťa? a doteraz sa tak chovajú?
závisť jednoznačne ked vidim ako vypadaš neni pochyb na to sa vykašli a nech ta to netrapi nemusiš ani nič spraviť a označia si ta ako chcu hlavne že maš kamaratov ktory su ti oporou a to je podstatne nie
@takzvany dve baby sa navzájom ohovárali, robili v partii rozbroje a keď bol problém, hodili to na mňa to sme boli v kvinte alebo v sexte asi, neviem už presne, ale 14-15 rokov som vtedy mohla mať.
a teraz sa rozprávame, s niektorými viac, s niektorými iba také tie povinné vety na stretávkach. bolo by divné, keby sme sa kvôli takej debiline doteraz ignorovali
jediné logické vysvetlenie, ktoré ma teraz napadá je, že im niekto niečo natáral o tebe a oni tomu hneď uverili...chápem, že ťa to trápi, ale ak je to tak ako som odhadla, nestoja ti za to...nechaj ich nech si robia čo chcú...a aj tak, je síce pekné, že sa snažíš s každým vychádzať, fakt je to pekná myšlienka, ale nemôže ťa mať každý na svete rád...takže sa na to vykašli a ignoruj ich...a ak chceš, aby prestali, najlepšie bude ukázať im, že to máš u riti...niekedy musíš byť k ľuďom mrcha...viem o čom hovorím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
90 komentov
Ja neviem... jedine im povedať do oči, nech si svoje komplexi a zameranosť voči tvojej osobe riešia nad tvojou fotkou. Pokiaľ oni budú blbí a ty milá nejako to nevyriešiš. Za dobrotu na žobrotu...
a keď nie tak, skús to zistiť od niekoho iného. Od ich ďalších kamarátov. Nie všetci ťa budú mať vždy radi. tak si zvykni. I keby si sa postavila na hlavu...
Ak ta ta poznamka urazila, tak sa ospravedlnujem, ale neviem ti pomoct a kto ti vie pomoct ti klame
Bud riesenie najdes sama, alebo si najdes inych kamaratov, viac sa k tomu vazne neda povedat.
Nestojim o ludi, ktori uveria reciam bez toho aby ich konzultovali so mnou, takze ak zistim, ze niekto komu som nic nespravil je zrazu proti mne, astala neriesim zbohom kokot a vobec ma to netrapi.
Bolo by ale prospesne, keby si zistila, kto za to moze, potom si na toho cloveka mozes dat bacha.
A ano je to priznak sikany. A vdaka tej pesnicke aj dokazatelny. Mas zakonne pravo na ochranu svojej ludskej dostojnosti. A ta pesnicka je dokaz v tvoj prospech. Kludne s nimi zatoc.
ak úprimne naozaj nevieš, čo si komu z nich urobila, tak ešte vždy je tu možnosť, že im niekto niečo natrepal.
a tiež je tu vždy možnosť, že je to len dlhodobý experiment zisťujúci, ako to budeš zvládať. im môže pripadať aj vtipný.
a ešte si treba uvedomiť, že si príliš pekná na to, aby si s každým dobre vyšla. vždy sú osoby, len ťažko nesú fakt, že ťa nebudú mať v posteli.
@herooo31 - screw you
@klaudiqaaa - tak prepac, kazdy ma inu povahu, a kazdeho trapi nieco ine..
@semhamforas - neviem kde je na nete.. nepocula som ju, ale viem ze je.. citala som o tom v jednom statuse na fb
určite je niekto, kto vie čo si o nich myslíš a ten niekto si to možno nenechal len pre seba.
@klaudiqaa nemôžeš mať úplne v piči ľudí v takom kolektíve akým je stredoškolská trieda a tváriť sa pritom, že je všetko ok. nič čo sa udeje v psychickom živote, neostane bez odozvy, tak sa netvár že si ťažko nad vecou. je to trápne
jeb na nich
@takzvany netvárim sa nad vecou a vonkoncom to nie je trápne. To možno raz v živote pochopíš ... Takže zatiaľ takto polopate- ľudí čo majú bezpríčinne nejaký problém mám hlboko v piči a určite sa niekým nebudem zaoberať.. mám aj iné problémy a viem, že ľudia sú tu natoľko jebnutí, že sú schopní znenávidieť človeka aj kvôli sebemenšiemu úspechu.... Riešiť niečo také je strata času a už vonkoncom by som nemala potrebu vychádzať s nejakými chudákmi čo im zo dňa na deň preskočí...
to som tým myslel. ak si toto človek uvedomí, pripadá mu potom taký hlboký mamvpičizmus u niekoho iného ako trápny.
A či chceš, alebo nie, NIKDY NIKTO NEDOKážE VYCHáDZAť DOBRE S KAžDýM, budete sa s tým musieť zmireriť
a ty dušička nemusíš mne vysvetľovať, že nie s každým sa dá dobre vychádzať predsa len je medzi nami 6 rokov vedomia. navyše tiež nie som práve nekonfliktný typ.
[url= » www.postimage.org/... ][img]
[/img][/url]
v tomto prípade by som cicke doporučoval, aby každému kto jej povie, že nerieš, riadnu jebla po hube!!!
a viete prečo??? aby mali tí kkoti nad čím rozmýšľať..........filip
vela ludi to o sebe povedat nemoze ani ja
uvidíš, že keď ich narážky a šetko budeš ignorovať a oni zbadajú že ti to nič nerobí tak sa ti možno aj začnú vtierať...
a nesnaž sa, aby ťa mali všetci radi, pretože keď opustíš steny gymnázia, neskutočne padneš na hubu.
Nič hrozné, jediné čo môžeš urobiť je nerobiť to isté. Skôr opak, ale opatrne, znášaj to akoby sa nič nestalo a keď ti to začne prerastať cez hlavu alebo si začnú veľa dovoľovať tak to povedz niekomu dospelému, resp. zodpovednému nech to rieši...
u mna - problem solved
este to by bolo zeby som sa zapodievala tym ze par ludi ma nema rado.....
naco su ti taki ludia k zivotu? ze sa spravaju jak imbecili svedci o ich charaktere to chces mat okolo seba takych ludi? spadnut na ich uroven?
že nebolo všetko ok medzi vami ani pred tým spúšťačom odlúčenia? a to v ktorom ročníku sa s tebou prestali baviť prosím Ťa? a doteraz sa tak chovajú?
a teraz sa rozprávame, s niektorými viac, s niektorými iba také tie povinné vety na stretávkach. bolo by divné, keby sme sa kvôli takej debiline doteraz ignorovali