mala som ju rada,ale ako chodim 2krat tyzdenne o 6.vecer do jedneho kurzu uplne sa mi sprotivila...viem,ze to nie je tak chyba jazyka ako skor moja,ale uz k nej nemam jednoducho taky vztah ako kedysi..a ovladam ju na priemernej urovni,co mi docela staci,v skole mam z nej jednotky..
angličtina je príliš chladný jazyk a tažko nou vyjadrit blízky citovy vztah. už len pozriem na piesne a tie chladne slova a stále to isté. inak fajn, mám ju rad. no radšej mam francuzštinu.
@soulbreaker : oh, really? možno slušnejší...urobi si vetu s tým že bolo čosi atatakakunakatta a teda to vôbec nie je estetickejšie než ,,was warm" a stačí si k tomu prirátať kanji, keigo, a králiky ktoré sa počítajú na krídla, a u mňa sú oba jazyky rovnocenne fajn
@nihili je to moj osobny postoj ktomu . Japonstina mi pride estetickejsia , praktickejsia ma viacej do seba . Jak uz pisal @mumfrod alebo jak to je , je tu strasne chladny jazyk ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
mometalne som posadnuta spanielcinou
da sa tym jazykom vyjadrit vsetko len ho treba vedzedz
@mumford hlupost, anglictina je dost poeticky jazyk..