nenevidim sa!!!a spolu so sebou aj alkohol ktory vsetko sposobil!!!totiz to pred takymi 2 tyzdnami ked som prespavala a kamosky sme s jednym chalanom (moj byvaly frajer) uzavreli stavku a vyhrali sme co znamenalo ze nam ma kupit chlat!a kedze teraz su u n
Fuler13: ja som tipla takych 13rokov, lebo aj styl pisania nemal vyssiu uroven. no a ona ma 13.
Cica, toto nevyriesis. Co si si navarila, to si zjedz a v buducnosti si aspon povedz (ked uz Ti moralka nehovori nic) ze vypijes tolko, kolko znesies. Alebo vobec nic. Tak aspon nic nevyparatis.
hej mala by sa uvedomit, ze ma este len trinast a uz chlasta jak poriadny alkac...zlato neni pekne ked baba tak pije..a neni to ani nejake macherstvo, vzdy sa to da odmietnut...tak trocha toho vina by ti kludne stacilo....a uz s tym nic nenarobis, ked si sa najskor doriadila a potom si ho nechala konat...musis len cakat pokym to prehrmi...ale nebude to trvat kratko..prave naopak ((
no tak take nieco som zazila a nie len raz este stale sa mi podaktory smeju a robia si z toho prcu a moj vutah k alkoholu je absolutne nulovy cely moj zivot mi znicil . kamarati zacali pit drogy skusat a nic nerobia len po baroch vysedavaju nedaju si povedat a uplne ich to vazne nici a a mna tiez pretoze stracam priatelov
Marek-69......no nemam ziadnych 500kg ale ja som nepila vsetkeho moc!to len tak po troske!a ziadny vyplach som nepotrebovala proste mne nic nebolo!len som nereagovala na nieco co som mala....
Miska1987......ved ide o to ze toto sa mi stalo prvy raz.....som aj prvy krat v takomto mnozstve pila....a hned to...
Bai-bri....aspon niekto kto mi hned nevycita kolko to mam rokov!asi ze ty si prezila cosi podobne a vies v akej situacii som...
vy ostatn pozerate len na to kolko rokov clovek ma!ale ved hanbit sa mozem v 13 rovnako ako v 15!a ci sa napijes v 13 alebo 15 a urobis to co ja tak mas pocit ten isty!lebo ludia to aj tak vzdy beru tak isto!!!!!!!!!
draha misha to, co sa stalo je v pohode. Bud rada, ze to nemalo ine nsledky ako tehotenstvo. vela citatelov ta odsudzuje, ale kazdy z nas mal prvu skusenost s alkoholom, ktora nebola pre neho ta najkrajsia a najprijemnejsia. pride doba ked sa tomuto vsetkemu len zasmejes. nepises nic konkretne, co si s nim robila, pokial si sa s nim nevyspala, tak si prvy krat nexaj na inu troxa romantickejsiu prilezitost.
mozno v mojom veku.Mam 28 a preto ti iba hovorim,na buduce si daj bacha.
A hlavne nemiesaj alkohol! Toboz v tvojom veku.Nechcem tu nejak mentorovat,ale keby toto urobila moja dcera,asi ma drbne! :o(Takze bacha na alkohol v akomkolvek mnozstve a radsej si urob naladu inym sposobom..ak ta ale laka,tak to je uz horsie.Na druhej strane,bud rada ako to dopadlo.neskor mozes na alkohol doplatit aj horsie..
tak to ste ju vacsina fakt potesili a pomohli.Idete jej nieco vycitat a pritom aj mladsi ludia robia aj horsie veci.Ja som prvy krat pila v 12.Take nieco sa moze stat hoc komu a neverim ze vy ste nikdy nic take neurobili.Ja som dost velka poctivka v takych veciach a aj mne sa to stalo.
Inak davaj pozor na nieco take lebo niektory chalani to mozu neuzit.
O spoluziaka sa moc nestaraj.Len mu povedz ze on by sa tiez nemal nparovat lebo on ti smatral pod tricko a on prisiel k tebe.Proste ho uzemni.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Fuler13: ja som tipla takych 13rokov, lebo aj styl pisania nemal vyssiu uroven. no a ona ma 13.
Cica, toto nevyriesis. Co si si navarila, to si zjedz a v buducnosti si aspon povedz (ked uz Ti moralka nehovori nic) ze vypijes tolko, kolko znesies. Alebo vobec nic. Tak aspon nic nevyparatis.
Miska1987......ved ide o to ze toto sa mi stalo prvy raz.....som aj prvy krat v takomto mnozstve pila....a hned to...
Bai-bri....aspon niekto kto mi hned nevycita kolko to mam rokov!asi ze ty si prezila cosi podobne a vies v akej situacii som...
vy ostatn pozerate len na to kolko rokov clovek ma!ale ved hanbit sa mozem v 13 rovnako ako v 15!a ci sa napijes v 13 alebo 15 a urobis to co ja tak mas pocit ten isty!lebo ludia to aj tak vzdy beru tak isto!!!!!!!!!
s pozdravom 5o
Priklanam sa k nazoru 5om
je to asi tiez o nieco starsia osoba,ako ty.
mozno v mojom veku.Mam 28 a preto ti iba hovorim,na buduce si daj bacha.
A hlavne nemiesaj alkohol! Toboz v tvojom veku.Nechcem tu nejak mentorovat,ale keby toto urobila moja dcera,asi ma drbne! :o(Takze bacha na alkohol v akomkolvek mnozstve a radsej si urob naladu inym sposobom..ak ta ale laka,tak to je uz horsie.Na druhej strane,bud rada ako to dopadlo.neskor mozes na alkohol doplatit aj horsie..
tak sa drz.
Inak davaj pozor na nieco take lebo niektory chalani to mozu neuzit.
O spoluziaka sa moc nestaraj.Len mu povedz ze on by sa tiez nemal nparovat lebo on ti smatral pod tricko a on prisiel k tebe.Proste ho uzemni.
Vela stastia.