takze len aby ste vedeli prvy fakt: nechcem,aby toto secko vyznelo tak, ze to pisem len aby ste sa pobavili na mojom otcovi.a ak to precitate do konca budem neskutocne vdacna mrzi ma to, ale teraz som uz skoncila....ja uz z neho nemozem. neda sa. ale
a ked je taky nespolocensky tak musi s vami chodit selikde?? sak ho nehajte doma ked vam aj tak robi len hambu...
a este... ze ked nic nehovori a tak... neni nahodou len spomaleny a nechapavy?? lebo to co si pisala ja neviem sak to ti nemusel robit naschval... sice ked sa rehoce ked vas nasere... to asi bude naschval... mas to blbe moja , no... sak ked ho nemas rada teda a tvoja mama tez ne tak jej povec ze ked sa chce rozvest nech sa rozvedie, ze ti to nebude vadit... a ked ne tak ho aspon neberte na tie akcie, ved ho nehajte doma, potrebujete ho tam alebo co?? mozno mu to proste vadi a ked ho nehate doma tak mozno bude prijemnejsi ked mu videte v ustrety...
nuz.. tak ti nieco poviem, dievocka.. ja by som za takeho ocina dala neviem co na svete.. vobec by mi nevadilo, ze je nespolocensky a ze nerad chodi von.. kazdy sme nejaky..pre porovnanie.. moj oco zije niekde za horami, za dolami.. zije si svoj zivot a ja svoj... keby som s tebou mala menit, nevahala by som ani minutu..... niekedy je tazke vcitit sa do koze druheho cloveka, ale skus si predstavit, ze si na jeho mieste.. cely den pracujes, makas, dojdes domov a ani tam sa nemozes uvolnit, lebo ti ludia, ktori by ta mali podporit a nechat ta odpocivat este po tebe bliakaju.. sice ti to moze zniet ako fraza, ale ked ti bude tazko, prave tvoj otec bude jednym z tych mala ludi, ktori ti pomozu.... to ze sa nerad stretava s inymi ludmi, este neznamena, ze mu na vas nezalezi a ze ta nema rad.........hovorim, ked si spomeniem na toho mojho ocina.......ja by som s tebou menila na mieste..... kazdy mame svoje chyby. tvoj otec, ale aj ty.....
a este nieco.....tvoja mamina by si mala uvedomit, ze cloveka neprerobi.. ked nechce ist, ma ho nechat.. ked ma chut ist sama, ma ist sama.......kazdy clovek by sa mal spravat slobodne, bez donutenia inych ludi - ked ho k tomu nuti, nie je sa comu divit, ze sa mu nikam nechce..
Mas plne pravo ho nenavidiet, ja svojho nenavidim tiez. Podla mna by sa tvoji rodicia mali rozviest. U nas to zacalo tak isto, nespolocensky, psychicky mimo a este sa tesil ked nas nasral. Potom to bolo uz len horsie, zacal pit, mlatit mamu, vyhodil nas a podobne... Jednoducho, asi s tym skoncite skor ako to zacne byt horsie. Ak mu na vas skutocne zalezi, tak mu po rozvode dojde, ze kde je hacik, bude s vami udrziavat kontakt a mozno sa vas vztah zlepsi... Ak nie, v kazdom pripade nic velke nestratis, to mi ver. Nie je to az take strasne bez otca. V mojom pripade jednoznacne radsej bez neho ako s nim. Neviem, mozno neuvazujem spravne, mozno je to ovplynene mojim nazorom na svojho otca a nevidim to z tej druhej strany, o tom musis hlbsie pouvazovat ty... verim, ze sa rozhodnes spravne
moj otec je strasne primitivny. ja nechapem ci to mama nezbadala ked si ho brala...mne je z toho niekedy az zle. fakt. total primitiv, ale inak ho mam rada teda mala som ked som bola mensia a hrali sme sa spolu lebo bol lepsi ako mama, ale teraz ked to uz chapem, je mi z neho zle. a najhorsie je ze som po nom, dufam ze nie v tej primitivnosti ale v inych veciach.to ma najviac sere. ale mam po nom krasne zdrave cierne vlasy. aspon cosi pozitivne
Takze za prve, osobne mas nieco so svojim otcom v neporiadku ale este si na tom moooc dobre. Ako hovorim niektori otca nemaju vobec, a ich mamky maju potom ine starosti, ako napriklad vychvoat deti sama, setko utiahnut zo svojej vypalty, travit nejaky cas so svojimi deckami a nie iba to ze nema ist s kym susedom na nastevu. Dalej tisice deti maju otcov alkoholikov, myslis ze by bolo lepsie keby tvoj foter dosol domo zmlatil mamku, popripade by supol este jednu aj tebe a prechlastal by cele vyplaty ? Keby hraval automaty a co ja viem co ? Keby to bol ten typ "chronickeho podavaca na zapasi" ? Keby tvoju mamu stale v kuse podvadzal s inymi zenami ???
Myslim ze nie. Kazdy ma nejakeho fotra. Len maloktory z nich su bez chyby. Moj tatko vzivote nepil, a vzivote nikoho z nas nezbil alebo nenapadol. Ale zato je nervak, dokaze sa vytocit za sebemensiu picovinu a potom sa s nami tyzden nerozprava. Ale som rad ze neni alkoholik, ze mamku nepodvadza, ze neni hazardny hrac a ze nikoho z nas nebije. Ale kazdy ma nejake vady, nemoze mat kazdy dokonaleho otca. Uz je to raz tak.
Mozno je len tvoj otec nespolocensky tip no a ? Uz je to raz tak, a vobec mu s tym nepomahate ked ho do tych nastev nutite, a ked nejde alebo sa tam nudi mu vypravate do trapnich debilov a co ja viem co. Sa potom ani necuduj.
Ak vsak vam to leze na nervy co nehrate taku hru ako hra on ? Ja osobne ked moj tatko sa na nas nasral a nevypraval sa s nami, bol som s toho uplne v pecku, a furt som sa mu ospravedlnoval. Casom som dospel ktomu ze to nema zmysel a ked sa nieco take vyskytlo robil som mu na priek. Jakmile sa somnou prestal ropzpravat, uplne som ho ignoroval, nezdravil som ho, nevsymal som si ho, ked so isiel von okolo neho tak som si radostne vypiskoval a mal som v pecku, nazaciatku som sa len tak tvaril, nakoniec som si zvykol a bolo mi jedno ci sa so mnou bavi alebo nie. A ver tomu, ze presiel cas, a uz to nespravil dobre 2 roky. A secko je ok
Skuste si doma zahrat tu jeho hru, nic pri nom nehovorte, na hentake nastevy ho ani nevolajte. Ignorujte ho dokial on ignoruje vas. Ked vam povie dobru noc, povedzte aj vy dobru. rozhovor nech zacina iba on. Ak nezacne, nezacinajte.
Ale urcite mamu nenabadzajte k rozvodu. Je horsie zit bez akehokolvek otca ako iba s takym co je nespolocensky. Skus si to zobrat k srdcu a porozmyslaj kolko tisicok ludi su na tom ovela horsie ako ty. Na slovensku by sa to dalo ratat na stotisice bez problemov.
Vies preco sa tak sprava? Lebo je introvert a vy ho nutite chodit na tie akcie so susedmi. Vies tvoja mamka je dospela, zrela zena tak neverim, ze sa nedokaze bavit bez neho. Ved nech narovinu povie susedom: "Prepacte, moj muz dnes nemal naladu, nechcelo sa mu." Kazdy normalny clovek pochopi. Ved kazdy chceme byt raz za cas sam.
A k tomu, ze sa s tvojou mamkou nerozprava. Ved nech sa ona s nim taky tyzden nebavi. Moj priatel je tiez hrozny flegmos... ale co nanho plati. Ked sa s nim nerozpravam, alebo ked hej tak len uplne minimalne a stylom ako by sme sa poriadne ani nepoznali.
A ty sa tiez tak spravaj. Nekric, neplac.... Ber to s kludom. Pripadne ked sa najblizsie budes s nim hadat a rozosmeje sa. Skus sa zasmiat aj ty. I ked len naoko a uvidis co sa stane.
Mam pocit, ze tvoj tatko potrebuje len trochu pochopenia a lasky. Lebo ked nanho stale len niekto vrieska alebo tak necakaj ze on bude z toho cely stastny. Ved aj preto sa rozprava so susedkami.... NEKRICIA NANHO, nic mu nevycitaju...
a viete co, najnovsie si chce kupit kolieskove korcule. podotykam ze ma 58 rokov. ladove si uz kupil tuto zimu a bol na nich az 0 krat. a teraz chce tie kolieskove tak nas s mamou poraza.
a spytal sa ho nietko z rodiny, ci mu nieco nie je? ci nieco nepotrebuje alebo ci sa mu nieco nestalo co ho trapi a sam si s tym nevie rady. ver mi viem o com hovorim. komunikacia!!!
ahoj,,, no mylsim ze tvoj otec nieje stastny s tvojou mamcou, asi su uz moc dlho spolu a tak sa jej to boji povedat preto jej to takto ukazuje ze nieje v poriadku ,,, unas zas matka aj otec nevstanu z postele bez toho aby sa nepohadali ale uz konecne prisiel cas a dufam ze aj ty dozries a pochopis ze styym nic nespravis a musis sa stym zmierit mas vlastny zivot a toto budes musiet prezivat hoc sa to bude iba zhorsovat-skus vtedy ist za kamoskou alebo prosto sa vykecaj nedrz to v sebe a to ze nenavidis svojho oca nie je pravda a aj ty to vies-inac by si onom nepisala-sak by ti na nom nezalezalo , povedz mu niekedy ze ho mas rada a ze chces vediet co sa mu robi,, a rozpravaj sa smamcou bo aj ona ma asi nejaky problem,, ked najdes zaciatok v com je chyba mas uz polku prace za sebou prajem vela stastia
načo majú dopekla deti otcov? Mna otec mlatil ako žito, keď som chodila na základku ale ja som mu to odpustila ale nemám k nemu vzťah ja ho neviem a nemôžem brať ako otca. Keď som sa narodila tak nemu to bolo jedno a vôbec sa tomu neradoval a ani sa som nou nehraval nebral ma ako za svoju dcéru akoby som nebola jeho pokrvná dcéra. Ale teraz mi to jedno. Niekedy si myslím, že akoby som žila úplne cudzím človekom. Ja som ho nepoznala ani som nevedela, že je to môj otec. Ale mám k nemu rešpekt, len rešpekt ale nie lásku.
nechcem svojho otca cudzi sa ku mne spravaju lepsie nez on.... ((( vie iba lezat a nic ine a jasne rozkazovat mi je to moj zivot jeho do toho nic nerobim predsa nic co bi som nemala som normalna a on ma vzdy nejake pripomienky nechcem ho nemam nervy..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
tvoj foter vie že ho nikdo nemá rad..všetci mu dávate najavo aký je somár a ako vám na ňom nezáleží..Vracia vám to aj s úrokmi..
možnosti..
otvorený boj,povedať mu čo si o ňom myslíte ,vykričať mu to a nebaviť sa s ním..
ignorácia..proste .."my máme fotra?"
hrať jeho zbranami..robit to isté ,aby si ho vytočila ..
byť ironická..do mňa ked foter huka poviem..ano maš pravdu prepáč že nie som dokonalý ako ty..
vyber si aku vojnu chceš viest..
a este... ze ked nic nehovori a tak... neni nahodou len spomaleny a nechapavy?? lebo to co si pisala ja neviem sak to ti nemusel robit naschval... sice ked sa rehoce ked vas nasere... to asi bude naschval... mas to blbe moja , no... sak ked ho nemas rada teda a tvoja mama tez ne tak jej povec ze ked sa chce rozvest nech sa rozvedie, ze ti to nebude vadit... a ked ne tak ho aspon neberte na tie akcie, ved ho nehajte doma, potrebujete ho tam alebo co?? mozno mu to proste vadi a ked ho nehate doma tak mozno bude prijemnejsi ked mu videte v ustrety...
nikol11: si si asi precitala len nadpis ktory moc s mojim problemom nesuvisi cize si zle pochopila
Takze za prve, osobne mas nieco so svojim otcom v neporiadku ale este si na tom moooc dobre. Ako hovorim niektori otca nemaju vobec, a ich mamky maju potom ine starosti, ako napriklad vychvoat deti sama, setko utiahnut zo svojej vypalty, travit nejaky cas so svojimi deckami a nie iba to ze nema ist s kym susedom na nastevu. Dalej tisice deti maju otcov alkoholikov, myslis ze by bolo lepsie keby tvoj foter dosol domo zmlatil mamku, popripade by supol este jednu aj tebe a prechlastal by cele vyplaty ? Keby hraval automaty a co ja viem co ? Keby to bol ten typ "chronickeho podavaca na zapasi" ? Keby tvoju mamu stale v kuse podvadzal s inymi zenami ???
Myslim ze nie. Kazdy ma nejakeho fotra. Len maloktory z nich su bez chyby. Moj tatko vzivote nepil, a vzivote nikoho z nas nezbil alebo nenapadol. Ale zato je nervak, dokaze sa vytocit za sebemensiu picovinu a potom sa s nami tyzden nerozprava. Ale som rad ze neni alkoholik, ze mamku nepodvadza, ze neni hazardny hrac a ze nikoho z nas nebije. Ale kazdy ma nejake vady, nemoze mat kazdy dokonaleho otca. Uz je to raz tak.
Mozno je len tvoj otec nespolocensky tip no a ? Uz je to raz tak, a vobec mu s tym nepomahate ked ho do tych nastev nutite, a ked nejde alebo sa tam nudi mu vypravate do trapnich debilov a co ja viem co. Sa potom ani necuduj.
Ak vsak vam to leze na nervy co nehrate taku hru ako hra on ? Ja osobne ked moj tatko sa na nas nasral a nevypraval sa s nami, bol som s toho uplne v pecku, a furt som sa mu ospravedlnoval. Casom som dospel ktomu ze to nema zmysel a ked sa nieco take vyskytlo robil som mu na priek. Jakmile sa somnou prestal ropzpravat, uplne som ho ignoroval, nezdravil som ho, nevsymal som si ho, ked so isiel von okolo neho tak som si radostne vypiskoval a mal som v pecku, nazaciatku som sa len tak tvaril, nakoniec som si zvykol a bolo mi jedno ci sa so mnou bavi alebo nie. A ver tomu, ze presiel cas, a uz to nespravil dobre 2 roky. A secko je ok
Skuste si doma zahrat tu jeho hru, nic pri nom nehovorte, na hentake nastevy ho ani nevolajte. Ignorujte ho dokial on ignoruje vas. Ked vam povie dobru noc, povedzte aj vy dobru. rozhovor nech zacina iba on. Ak nezacne, nezacinajte.
Ale urcite mamu nenabadzajte k rozvodu. Je horsie zit bez akehokolvek otca ako iba s takym co je nespolocensky. Skus si to zobrat k srdcu a porozmyslaj kolko tisicok ludi su na tom ovela horsie ako ty. Na slovensku by sa to dalo ratat na stotisice bez problemov.
A k tomu, ze sa s tvojou mamkou nerozprava. Ved nech sa ona s nim taky tyzden nebavi. Moj priatel je tiez hrozny flegmos... ale co nanho plati. Ked sa s nim nerozpravam, alebo ked hej tak len uplne minimalne a stylom ako by sme sa poriadne ani nepoznali.
A ty sa tiez tak spravaj. Nekric, neplac.... Ber to s kludom. Pripadne ked sa najblizsie budes s nim hadat a rozosmeje sa. Skus sa zasmiat aj ty. I ked len naoko a uvidis co sa stane.
Mam pocit, ze tvoj tatko potrebuje len trochu pochopenia a lasky. Lebo ked nanho stale len niekto vrieska alebo tak necakaj ze on bude z toho cely stastny. Ved aj preto sa rozprava so susedkami.... NEKRICIA NANHO, nic mu nevycitaju...