takze len aby ste vedeli prvy fakt: nechcem,aby toto secko vyznelo tak, ze to pisem len aby ste sa pobavili na mojom otcovi.a ak to precitate do konca budem neskutocne vdacna mrzi ma to, ale teraz som uz skoncila....ja uz z neho nemozem. neda sa. ale
no ahoj precital som si to cele a poviem ti ze su aj horsie problemy ako tento a ja mam skoro podobny problem ale eadsej mi napis spravu lebo tu sa mi o tom nechce bavit ok? budem rad
MOJA mas to tazke..ja s fotrovcami vychadzam dobreee tak ti newiem poraditt ....jednoducho ho ignoruj...urob si vsetko ako mas.... a kasli na nehoo...sak aj na neho raz dojdee
Podľa mňa preháňaš, lebo sú oveľa horší fotrovia, ale ono to je subjektívne. Teda každý to berieme inak, to čo je strašné pre mňa môže pre druhého byť v pohode. Je možné, že tvojho fotera niečo trápi, možno mal zlé detstvo ale niečo také...chcelo by to dobrého psychológa, možno psychiatra a najlepšie pre celú rodinu. Toľko môj názor
to ze je nekomunikativny sebauzavrety a odmieta mobil ja obone uplne chapem ked je taky nemozes chciet aby bol iny... otazka na zamyslenie: ked zije jeden normalny clovek v meste blaznov kto je blazon ? ale urcite minimalne ku svojej rodine by mal byt otvorenejsi vykasli sa na to co si myslia druhi a uz vobec ta nemusi trapit co si o tom myslia vasi susedia uvedom si ze ty nie si on a teda co on robi sa tvojej osoby absolutne netyka a to zvladne pochopit aj ten najhorsi primitiv takze pohodicka hambu ti to nerobi ... ono je to ozaj taky problem ze tazko sa na vysvetlenie riesenia hladaju slova nuz nie som obec zastanca cirkvi ale odporucal by som v tomto pripade navstivit knaza... mozno bude fajn ked si ta niekto osobne vypocuje a trebars ti aj niako mudro poradi
inak mam kamarata ktoreho ordicia sa odjakiva hadaju cela ulica to o nich vie stale maju doma peklo a on v tom chudak musi odmalicka zit ako 14 rocny sa dokonca pokusil zabit a ked som sa ho opytal ako to vnima povedal mi ze ich ma oboch rad a nech su aki chcu stale je lepsie snimi ako bez nich vtedy som si uvedomil ako mam rad svoju maminu a x veci ktore ma na nej vytacali mi zrazu zacali pripadat ako zanedbatelne a trapne problemy
A ked je taky nespolocensky tak musi s vami chodit selikde?? sak ho nehajte doma ked vam aj tak robi len hambu...
a este... ze ked nic nehovori a tak... neni nahodou len spomaleny a nechapavy?? lebo to co si pisala ja neviem sak to ti nemusel robit naschval... sice ked sa rehoce ked vas nasere... to asi bude naschval... mas to blbe moja , no... sak ked ho nemas rada teda a tvoja mama tez ne tak jej povec ze ked sa chce rozvest nech sa rozvedie, ze ti to nebude vadit... a ked ne tak ho aspon neberte na tie akcie, ved ho nehajte doma, potrebujete ho tam alebo co?? mozno mu to proste vadi a ked ho nehate doma tak mozno bude prijemnejsi ked mu videte v ustrety...
Mno Miska33 mi sme mali podobny problem, nastastie je to uz wyriesene - rozwodom, sice bol to moj newlastny foter, ale to je fuck, tjez sa sprawal jak najwacsi primitiw a wobec sa s nim nedalo wychadzat.. proste jebnutejsieho cloweka som w ziwote newidel.. wjem ako sa citis, a ak pri nom trpite tak by bolo asi najlepsie odist od neho a zacat od znowa, wjem je to tazke, ale donekonecna sa takto zit neda. Drzim palce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
tvoj foter vie že ho nikdo nemá rad..všetci mu dávate najavo aký je somár a ako vám na ňom nezáleží..Vracia vám to aj s úrokmi..
možnosti..
otvorený boj,povedať mu čo si o ňom myslíte ,vykričať mu to a nebaviť sa s ním..
ignorácia..proste .."my máme fotra?"
hrať jeho zbranami..robit to isté ,aby si ho vytočila ..
byť ironická..do mňa ked foter huka poviem..ano maš pravdu prepáč že nie som dokonalý ako ty..
vyber si aku vojnu chceš viest..
a este... ze ked nic nehovori a tak... neni nahodou len spomaleny a nechapavy?? lebo to co si pisala ja neviem sak to ti nemusel robit naschval... sice ked sa rehoce ked vas nasere... to asi bude naschval... mas to blbe moja , no... sak ked ho nemas rada teda a tvoja mama tez ne tak jej povec ze ked sa chce rozvest nech sa rozvedie, ze ti to nebude vadit... a ked ne tak ho aspon neberte na tie akcie, ved ho nehajte doma, potrebujete ho tam alebo co?? mozno mu to proste vadi a ked ho nehate doma tak mozno bude prijemnejsi ked mu videte v ustrety...