Mám takú dilemu. Buď som nekonfliktný človek, čo si nemyslím, alebo som veľmi dobrý človek, čo si nemyslím tiež, alebo som proste čudná. Myslím totiž, že neexistuje človek, na ktorého by som mohla s čista jasna povedať, že ho nenávidím. Neviem to, nedokáž
niekedy som si to tiez myslela, bola som o tom presvedcena...potom jeden clovek prisiel a tieto moje predstavy znicil dnes uz je to tak, ze mozno nie je nikto koho by som skutocne nenavidela, ale na druhej strane mam prilis casto pocit ze sa mi ludia hnusia
@bewka - prisámvačku, tento postoj som od nikoho nečakala - to čo si povedala, skutočne myslíš vážne ?? .. lebo podla mna ak by to tak bolo, už by si vlastne nebola
teraz neviem či chceš vedieť to, či existuje niekto koho nenávidím ja alebo či existuje niekto, kto vlastne nikoho nenávidí... ak je to ten druhý prípad, tak myslím, že poznám
áno...napriklad s byvalym frajerom sa ani nepozdravime... okrem toho neznasam aj jeho brata,pre jeho povahu a namyslenost...potom chalana-kt. je klebetny ako tetky na trhu........
v mojom okolí mi nejako výrazne nevadí nikto.... čo sa týka širšieho okolia, mohla by som menovať do nekončna od afektovaných pipiek cez arogantné predavačky až po našich koaličných poslancov...
mimochodom mi vysvetlite, ako pri myslienke na vrazdu niekoho, mozte tvrdit, ze to je slabsi pocit ako nenavist ? akoze neviem.. no proste smejem sa na vas
Hej, existuje taký človek... dôvodov viac, jediné čo nechápem je to, že sa k nemu správam akoby nič, akoby všetko bolo v poriadku... akoby bol kamarát... fuck
nie su cudna, bud rada..dalo by sa povedat, ze ja jednu nenavidim a mam na to NAOZAJ dobry dovod..ale tvarim sa obcas ze sa nic nedeje..naco zbytocne sa spravat jak hlupana, ved ono sa nam to vsetko v zivote raz vrati..dokonca som jej raz aj pomohla na jednej party ked sa sundala na chudaka a nikto o nu ani len nezakopol..to su kamosi! neviem ci ju vyslovene nenavidim, nechcem nenavidiet..skor ju uz nechcem stretavat a pocuvat a vediet ze existuje..tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
75 komentov
ak je vás dôvod naozaj pádny tak ak chcete aj ho zverejnite
Ale sú minimálne dvaja ludia na svete,ktorých nenávidím aj s adekvátnym dôvodom.
Live and let die.
milujem a nenávidím, ale narcis niesom
Sú ľudia, u ktorých si predstavujem 7651234987 rôznych spôsobov brutálnej vraždy, ale keď ich štyri dni nemám na očiach, úplne mi prestanú prekážať.
@magorka - zaujímava myslienka nieco na tom asi bude
milujem mnoho ľudí..veľmi!
a tých ostatných nenávidím..a asi mi aj ublížili keď ich nenávidím, nie? nie je to ADEKVÁTNY DOVOD?! :/