nie... nie že to nie je zdravé... ale nie je to zdravé, je to zbytočné a dosť problém
nenávidela som, len keď tou osobou bola ohrozená mne blízka osoba a psychicky ničená...
teraz pociňťujem k danej osobe nič, niekedy si viem spomenúť na pozitif spomienky s
nie, myslim ze som este ani raz v zivote (ne)nenavidela...su ludia na ktorych ked si spomeniem tak mi pride zle od zaludka, ale to neznamena ze sa zozieram nenavistou...
Už nie, zbytočne ma to vyčerpávalo a trápilo a postupom času som prišla na to, že nenávisť plodí nenávisť a je úplne zbytočná, danú situáciu to len zhoršovalo...
Nenávisť je dar, ktorý si ľudia dávajú samy. Treba sa len naučiť s ním zachádzať, ako so všetkým. Raz som si povedal, že sa nemôžem srať za niečo čo nie je moja chyba. Hnevať sa môžem maximálne na seba, že sa nechám vytočiť. No nie?
naco nicit seba nenavistou ? su ludia kt. som mala rada a neskor k nim citila odpor ale stale ich mam urcitym sposobom rada len uz nie tak ako predtym... su ludia kt lutujem a obcas sa nad nimi pozastavujem ale chapem ze kazdy je nejaky... ale nenavist... to nepoznam
aj ked kedysi davno ale to ma nastastie preslo a pochopila som ze je to absolutne zbytocne :happy:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
nenávidela som, len keď tou osobou bola ohrozená mne blízka osoba a psychicky ničená...
teraz pociňťujem k danej osobe nič, niekedy si viem spomenúť na pozitif spomienky s
Jeden taký je uz našťastie mŕtvy. Ale stale ho nenávidím, ked si spomeniem.....
aj ked kedysi davno ale to ma nastastie preslo a pochopila som ze je to absolutne zbytocne :happy: