Ano. Lebo ta osoba velmi ublizuje niekomu koho mam velmi rada a trapi ma to lebo s tym nemozem nic urobit.
A som asi velmi zly clovek lebo dotycnemu prajem len to najhorsie...
myslim, ze nie. ani hnevat sa nedokazem dlhsie ako par minut. ale vcelku inklinujem k predstavam pomsty a zadostucinenia voci ludom, ktori ublizili inym/blizkym. hlavne nemam rad nepravosti voci bezbrannym, slabsim a to ma dokaze riadne rozhodit.
Kedysi bol jeden clovek,ktoreho som z duse nenavidla a obaja sme to dobre vedeli. Vzdy mi to vmietol do tvare a strasne sa na tom zabaval. Neskor som zistila, ze to s nim nic nerobi a mne to nerobilo dobre tak som sa s tym snazila vyrovnat a teraz toho cloveka skor lutujem. Sem tam ma pochyti taka bezmocnost ale ineho cloveka nezmenim tak sa snazim pracovat radsej sama na sebe a neriesit to co aj tak neovplyvnim
na každý deň mám pekne rozvrhnuté koho budem nenávidieť, trebárs za dnes je to air france, lebo (ako posledná európska letecká spoločnosť) pašujú opice na vivisekciu, do jedného ich nenávidím a nemyslím si že ma to rýchlo prejde, asi si ich dám na celý týždeň. prinesiem vám letáčiky keby ste mali záujem nenávidieť tiež (TS!)
nikdy nebol človek ktorého by som nenávidela, až do jedného okamihu...avšak teraz keď to píšem si uvedomujem, že neviem nenávidieť...boli chvíle kedy by som mu priala len to najhoršie, lebo ten človek je zhmotnené zlo, ale jeho život plieska aj tak dosť na to, aby som sa nim vôbec zaoberala..teraz keď si na ňho spomeniem necítim žiadnu emóciu...konečne...trvalo to takmer trištvrte roka
jediný človek na svete bol s ktorým som si nesadol do takej miery že bol voči mojej osobe nepríjemný a nepriateľský s jasným zámerom (preto že som nevyhovoval každým jeho manipulačným požaidavkam) - bývalej brat ...
časom som k nemu začal cítiť za jeho správanie dosť výrazný odpor až nepriateľstvo ... a pretrvalo to až do dnes pretože to je človek nemenný a veľmi egoistický
keď im zomrel otec a videl som ho na pohrebe v slzách (on je chlap ako hora) tak mi ho veľmi prišlo ľúto a vtedy som akoby celú tú nepriateľskosť odsunul na bok ... ale všeobecne viem čo je zač a nechcem s ním mať nikdy nič spoločné už ... pokial s ním človek niečo má (nejaký kontakt) vždy bude z jeho strany osočovaný a manipulovaný a pokial sa nedá tak negatívne citovo vydieraný atď ... proste on, už nikdy viac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
a hlavnu jednu pani, nieze by som ju niekedy videla
mozno len nejake ich ciny alebo vlastnosti,ale cloveka nie
A som asi velmi zly clovek lebo dotycnemu prajem len to najhorsie...
ja sa snažím nemať žiadne negatívne emócie v sebe.
voči nikomu a ničomu.
a keď už, tak skôr bývam smutná/sklamaná než nahnevaná.
Lebo už aj hnevať sa je zbytočné častokrát
Možno má úbohejší život ako ja, tak čo
nenávidela som kedysi a som rada, že s tým pocitom už nemusím žiť, je to jed.
časom som k nemu začal cítiť za jeho správanie dosť výrazný odpor až nepriateľstvo ... a pretrvalo to až do dnes pretože to je človek nemenný a veľmi egoistický
keď im zomrel otec a videl som ho na pohrebe v slzách (on je chlap ako hora) tak mi ho veľmi prišlo ľúto a vtedy som akoby celú tú nepriateľskosť odsunul na bok ... ale všeobecne viem čo je zač a nechcem s ním mať nikdy nič spoločné už ... pokial s ním človek niečo má (nejaký kontakt) vždy bude z jeho strany osočovaný a manipulovaný a pokial sa nedá tak negatívne citovo vydieraný atď ... proste on, už nikdy viac