Chcela by som sa opytat. Neni jedno kedy cvicim? Ja osobne cvicim kazdy vecer. A kamaratky mi hovoria ze najlepsie je cvicit rano. Neni to jedno? Zalezi na tom ci cvicim rano alebo vecer?
Neviem, či je rozdiel aj niekde inde, ale cvičenie človeka určitým spôsobom preberie, takže ak cvičíš ráno, aspoň sa preberieš po spánku, ak cvičíš večer, môžeš mať potom problém zaspať. Ešte možno v tých teplejších krajinách býva ráno chladnejšie než večer, takže môže byť to cvičenie ráno príjemnejšie, ale iné rozdiely tam ja osobne nevidím...
ja velmi necvicim a ked tak vecer.. myslim si, že to vobec nevadi! Iba by si predtým nemala jesť.. Ja ked som raz cvicila rano tak mi bolo totalne zle potom
prospešnejšie je cvičiť ráno z dôvodu že si na začiatok dňa naštartuješ metabolizmus a dobre ti spaľuje...ak cvičíš večer stratíš výhodu dobrého spaľovania počas dňa, nehovoriac o tom že potom nemusíš mať kvalitný spánok...
@roulette nevravím že ho nebudeš mať, hovorím že ho nemusíš mať...
diagram a fázová výkonnostná krivka človeka je jedna z vecí, ktoré by mali byť na počiatku tréningového plánu - a tá ti určí, kedy je najlepšie cvičiť pre teba...ak ju nemáš urob si ju, možno ti to pomôže odpovedať na otázku...
urcite sa ti nestane ze neschudnes lebo cvicis vecer
ja som vedela preco sa to hentak odporuca ale nespomeniem si uz teraz neviem ci to nebolo daco tak ze nastartujes metabolizmus a potom rychlejsie spalujs alebo tak dako?
tiez som citala ze je lepsie rano toto som nasla na internete inac:
Cvičenie ráno a nalačno je nenahraditeľné predovšetkým v tom, že vám pomôže spáliť váš problémový tuk. Ten vám totiž poslúži ako zdroj energie. Zároveň vďaka rannému cvičeniu aj počas dňa spálite viac kalórií, lebo si pohybom naštartujete metabolizmus.
@najivna Osobne neviem. Ale este som kvoli tomu neschudla cvicim uz 3 mesiaci a nesnazim sa schudnut ale skor spevnit si postavu . Tak ja neviem no Iba ma to zaujma ci to je take dolezite cvicit rano.
@creeson Velmi pekne dakujem. A spevnujem si telo nesnazim sa schudnut.
@roulette vobec nieje zle ze cvicis vecer, ja som niekedy bola trosku pri sebe a tiez som vecer chodievala cvicit lebo nebolo cas rano, skola a tak proste a super sa mi podarilo zhodit dolezite je ze cvicis a pekne sa stravujes
Pri cviceni na nabratie svalov - takze treningy je to lepsie cez den , vecer, pretoze rano clovek nie je prebraty a nemoze si dovolit prebrat sa v polke treningu niekedy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
@lenkaska1 A vlastne preco? A vadi to?
@galinka Praveze ja si zacvicim a uplne normalne si pospim.
diagram a fázová výkonnostná krivka človeka je jedna z vecí, ktoré by mali byť na počiatku tréningového plánu - a tá ti určí, kedy je najlepšie cvičiť pre teba...ak ju nemáš urob si ju, možno ti to pomôže odpovedať na otázku...
ja som vedela preco sa to hentak odporuca ale nespomeniem si uz teraz neviem ci to nebolo daco tak ze nastartujes metabolizmus a potom rychlejsie spalujs alebo tak dako?
Cvičenie ráno a nalačno je nenahraditeľné predovšetkým v tom, že vám pomôže spáliť váš problémový tuk. Ten vám totiž poslúži ako zdroj energie. Zároveň vďaka rannému cvičeniu aj počas dňa spálite viac kalórií, lebo si pohybom naštartujete metabolizmus.
@creeson Velmi pekne dakujem. A spevnujem si telo nesnazim sa schudnut.
Pri cviceni na nabratie svalov - takze treningy je to lepsie cez den , vecer, pretoze rano clovek nie je prebraty a nemoze si dovolit prebrat sa v polke treningu niekedy.