Ja už chodím oblečený len v čiernom obleku, ludia sú neistý či som podnikateľ alebo mafian a keď ma šľak trafí aspon so mnou nebudú mať starosti-len kupia drevený spacák a šup ho tam...
a ešte som ti chcel, že ja by som sa tam ešte nabudúce zastavil, k maskáčom by som si vzal boa kolo krku, poprosil o cigarety a spýtal sa či je to teraz v poriadku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
takto sa v trafike rozčúliš a klepne ťa Pepka.
Ja už chodím oblečený len v čiernom obleku, ludia sú neistý či som podnikateľ alebo mafian a keď ma šľak trafí aspon so mnou nebudú mať starosti-len kupia drevený spacák a šup ho tam...
4,no ...mozno by som sa nedostala k slovu popri tebe
6,tha oci mi sluzia zatial dobre
7,8,...plne suhlasim...
...inak dakujem vsetkym za komenty!!!
..mat tvoje starosti
a ešte som ti chcel, že ja by som sa tam ešte nabudúce zastavil, k maskáčom by som si vzal boa kolo krku, poprosil o cigarety a spýtal sa či je to teraz v poriadku
...TAM UZ NEPOJDEM ANI V DIVADELNEJ ROBE
Ináč tiež ma išlo uchytiť keď som uvidel to x namiesto ch. Keď tam nadrbeš takéto zmeny tak to človek číta v priemere aspon 3 krát dlhšie.
tak to uz fakt nechapem co maskace niesu normalne oblecenie??????
Jebal by som takych ludi lopatou po hlave, za to ze picuju do cloveka koli tomu co ma na sebe
...takze XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX