dnes odpovedala z biologie jedna moja hlupa spoluziacka a vedela asi jednu otazku zo styroch a ten debil jej dal dvojku!asi len pre pekne modre oci a par usmevov.minule som bola odpovedat ja a nevedela som pol otazky a on,ze si to mam dobrat a tiez mi dal
Po prve ze dvojku by som sa tak nehadal, keby sa jednalo o 4ku, alebo 5ku to je ine.
Po druhe ten ucitel ma menej rokov ako Ty? Uz by mal vediet ze aj jeho nazor je subjektivny, objektivny tak lahko nedostane, mozno keby ste cela trieda o tom hlasovali
tak to byva...odpovedala som minule z fyziky nic som nevedela a bola 2...ja som ho ale o tu 2 neprosila potom samozrejme setci nasrati na mna..ale tak co uz
hmm ono to je aj inak vies? ako sa spravas na hodinach ci chodis pravidelne na hodinu. Profesor moze davat taktiez do znamky aj to, ako sa oblieka, ci mu je symapaticka osoba.
Ono hodne robi to, ako sa clvoek zapise prvy den v skole. ... ak sa zapsies zle alebo sa raz bujne oblecies on ta uvidi a uz si na listine tich zlych.
A tvojou ulohou je vediet vsetko. keby si vedela vsetko, tak mas 1 a ta to netrapi.
Tak to to už chodí - niekto je na tej šťastnejšej strane a niekto na tej horšej. Ale vždy musí niekto byť na tej horšej - a teraz si na nej bola ty. Nabudúce možno ty niečo nebudeš dokonale vedieť ale dostaneš dobrú známku a budeš sa radovať a ostatný budú tiež namietať že prečo si dostala takú a takú známku. Zamysli sa či aj ty niekedy nie si na tom tak podobne ako tvoja spolužiačka.
nech cem byt svina, ale vy baby to mate VZDY lahsie, na nesaj skole, nech mame akukolvek hodinu, tak odpovedat chodia zasadne chalani, a baby az vtedy, ked su vsetci chalani vyskusany a to najlepsie, ze ked chlan nic nevie, tak dostane bez milosti 5ku, ked nic nevie baba tak ju poslu sadnut s tym ze pojde odpovedat este raz na najblizsej hodine na co sa samozrejme zabudne. TOTO JE NESPRAVODLIVOST!!!!!
to mi nieco hovori...u nas to je tak isto...az nato, ze ja stojim na tej opacnej strane...obcas vyuzijem, ze mame takeho profesora akeho mame (zhodou okolnosti tiez na biologii) a ked sa obcas "zabudnem naucit" tak zazmurkam a usmejem sa a aj ked dokopy nic neviem vystruham z toho dvojku...no bohuzial...tak ymurkaj a usmievaj sa aj ty..
neobjektivita pri znamkovani, tak to je tema na dva roky pisania DD profaci su proste number one a my sme len pouhi studentici, ktori ani ceknut nemozu(zas tiez ako kedy a ako pri kom...)a tu si uz nepomozeme, mozme tak zakladat nove a nove fora typu "co ma nasralo" a cakat na spasenie DD
a to je samozrejme ze ucitelia znamkuju tak ako znamkuju...nehovorim ze vsetci ale je ich dost co hodnoti podla nalady, sympatii a antipatii...minule dostal spoluziak od profky 2 a moja kamoska 3 pritom odpovedali uplne tak isto...zevraj pre jeho pekne modre oci...aspon si to prizna...ale inac to poznam ze chalani ked nic nevedeia dostanu 5 a baby chodia druhykrat odpovedat...ale zas to ucitel vidi na studentovi ze ked ho to strasne mrzi ze nevie a je z toho vystresovany tak mu 5 neda...ale ked to ma secko na haku tak preco nie?
aj ucitelia su len ludia...ve duznajte, ja byt ucitelkou a vyvolam k tabuli dákeho fagana co mi na hodinach vyrušuje a dakeho zakriknuteho anjelika tak urcite sa priklonim k znamke aj podla sympatii
dobra priprava na realny zivot... spravodlivosti utiect mozes, ale nespravodlivodti nie...cely svet je o tom.. ked chces prezit, drz hubu a zarad sa do davu...
19. „drž hubu a krok“... Naozaj je toto riešenie najlepšie? Prečo sa neozvať? Nevidím dôvod na takéto konanie... Prečo sa neozvať? Preto, že v škole mame zvratky komunistov? Preto, lebo učiteľ ti povie, že keby oni to spravili už by boli vyhodený zo školy? Dosť sa poučili či nie? Asi nie pravde podobne všetko čo ide z huby žiaka je to najhoršie. Nehovorím to z vlastných skúsenosti v zásade sa držím pravidla – keď nemusím nebudem tam!
Stále keď namietam poviem – prepáčte pán profesor, ale toto a toto sa mi nepáči. Treba povedať, že niekedy sa na to ani neodvážim...
Kto povie, že je objektívny ten klame!!! Nie, preto že je to on, ale preto lebo klame! Ja ty on ona my vy oni neboli nie sú ani nebudú objektívny.
22 – Ovečky učiteľov? Áno viem o čom to je – Maťo toto a toto sprav za to dostaneš lepšiu známku... človek ako najväčšia potvora to spraví...
heh .. mne sa tiez take stalo a kolko krat ... Napr. Vo stvrtok. Moja spoluziacka - doktorova dcera-sla odpovedat z M .. newedela premenit centimetre stvorcove na decimetre stvorcove v jedenej ulohe.. DALA JEJ JEDNOTKU .. pricom mne mi dala 3 .. ptom ma vyvolala odpovedat vsetko som vedela len som na nieco zabudla .. ona mi povedala ze si ma poriadne precitat zadanie .. precitala som ..do pocitala som to a dala mi 2 PIXAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Vväcsiu SVIINU na SVETE NENAJDETE ,,, PS: podzubala mi cely priemer
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Po druhe ten ucitel ma menej rokov ako Ty? Uz by mal vediet ze aj jeho nazor je subjektivny, objektivny tak lahko nedostane, mozno keby ste cela trieda o tom hlasovali
a Po tretie spoluziacka asi lepsie vyzera ako Ty
Nech je to aj postihnuty, alebo nejaka pekna baba, hodnoti dost prisne.
Ked vies asi polovicu jeho otazok tak mas styrku. A ked vies aspon tristvrte tak 2-3
Jednotku nieje asi mozne dostat... nikomu sa este nepodarilo. Len jednemu... ale on ma same jednotky "D
Ono hodne robi to, ako sa clvoek zapise prvy den v skole. ... ak sa zapsies zle alebo sa raz bujne oblecies on ta uvidi a uz si na listine tich zlych.
A tvojou ulohou je vediet vsetko. keby si vedela vsetko, tak mas 1 a ta to netrapi.
Stále keď namietam poviem – prepáčte pán profesor, ale toto a toto sa mi nepáči. Treba povedať, že niekedy sa na to ani neodvážim...
Kto povie, že je objektívny ten klame!!! Nie, preto že je to on, ale preto lebo klame! Ja ty on ona my vy oni neboli nie sú ani nebudú objektívny.
22 – Ovečky učiteľov? Áno viem o čom to je – Maťo toto a toto sprav za to dostaneš lepšiu známku... človek ako najväčšia potvora to spraví...