jj a bolo to..ehm.. neprijemne (lebo mi dotycny strasne liezol na nervy ale nechcela som ho nejak verejne ponizovat tym ze ho budem surovo "odhanat" od seba ale smutne je ze to bol asi jediny chlapec o ktorom mozem povedat ze boj mojim ctitelom
Bol to jeden známy, poznali sme sa len cez nejakých našich spoločných kamošov... Stretla som sa s ním, lebo som nevedela, že je až taký dotierný! Najprv začal tak normálne konverzáciu, obyčajné veci a po 15 minutách mi začal hovoriť, že som pekná a už začal kecať otrepané frázy a či niekoho mám... ešte si vravím že ok, ale potom ma silou mocou chcel odprevadiť domov, tak si vravím že ok, je deň, svetlo, nič sa nemôže stať, pýtal odo mňa číslo... ani sa nestalo, len sa na mňa pri vchodových dverách začal tlačiť a furt mi čumel na pery, som vedela, k čomu sa zbieha, tak som hneď povedala, že už musím ísť domov a rýchlo som sa snažila tie dvere odomknúť keď som konečne zmizla, som si vydýchla... ale ešte mesiac mi nedal pokoj, stále mi vyvolával, vypisoval, že som mu nakoniec povedala, že niekoho mám, a bolo pokoj.
@bloodypunk a co si cakala ked si s nim sla von ? ze sa budete rozpravat o pocasi ? to skor ty si ten signal ist von nepochopila .... on robil vsetko normalne ... a ked si nevazis ze ti niekto hovori ze si pekna tak to je blbe
@maxton Aha, takže keď som mu vopred povedala, že nechcem s chalanmi nič mať a on aj napriek tomu išiel von a tisol sa na mňa, tak chyba je vo mne... dik, nabudúce budem vedieť
jj dari, dost by som povedal tak ale on to nerobi takym otravnym sposobom, on sa jednoducho zacne bavit s hocikym ci sa mu to paci alebo nie a potom, koniec koncov je vacsina aj rada, lebo je ukecany a hovori smiesne prihody a ma zmysel pre humor DD proste pickuper
hej no, horšie na tom bolo, že to bol môj celkom dobrý kamarát a nechcela som mu ublížiť... keď som to ale už nezvládala tak som ho poslala naozaj seriózne do péčka a pochopil
@maxton ako nič v zlom, ale fakt ma tento uhol pohľadu irituje. Nie je nie, nech je trebárs povedané sekundu pred tým ako by došlo k niečomu viac. Z tohoto prístupu potom vzniká obviňovanie žien že za ranu od muža si mohli samy, neraz, že za znásilnenie si mohli sami...
Ak je niekto dáka skurvená kuna čo nevie ovládať svoje pudy nech páli do piči do lesov a nie si budovať vzťahy medzi ľudí.
@sorsha fuuu to je dosť zjednodušené ale v konečnom dôsledku o čo iné? Keď muž nechápe "nie", nejde zjavne o lásku, alebo city, ale pravdepodobne len o pudy a potom to v ňom zapne že chce získať, podmaniť... Proste zvieratko. A je jedno či chce pre seba získať bozk, priazeň, alebo rovno telo. Degraduje sa tým na obyčajný úd... Hlavne že dnešná spoločnosť odsúdi ženu za to ak sa náhodou príliš odvážne oblečie a núti ju cítiť sa vinnou, ale že toľko chlapov zo seba urobí pohlavný orgán to je akosi všeobecne ignorované.
@method@obliviate má pravdu, tvoj kamoš nie je neodbytný ctiteľ, ale sukničkár/kurevník (podľa môjho slovníku), neodbytný ctiteľ sa zameriava iba na jednu ženu
Bežný ctiteľ lichotí, ale neodbytný je otravný a nepríjemný. Jeden taký sa na mňa nalepil na Pokeci a neviem ako objavil aj môj FB a odvtedy mi tam stále vypisuje,že som žena jeho života, že chce so mnou zostarnúť, mať deti atď. Na jednej strane je mi ho aj ľúto, lebo pôsobí dosť zúfalo, ale keby mi nevypisoval rôzne perverznosti, čo by so mnou robil. Je mi to nepríjemné. Už som ho stokrát odmietla a nič. Musela som si vymyslieť frajera. Na mesiac dal pokoj a potom skúšal zas. :ehm:
Presne toto teraz riesim aj ja... Proste je to strasne otravne, ale je mi ho luto... A este skoncim ja ta zla, ze som naladova... ved sakra nech ma necha zit... A nie furt otravovat s totalnymi blbostami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
padaju mi vlasy z takych ludi, co nerozumeju slovu nie
Ak je niekto dáka skurvená kuna čo nevie ovládať svoje pudy nech páli do piči do lesov a nie si budovať vzťahy medzi ľudí.
to je aspon moja definicia
hentakych ja volam suknickar
a nie, nestretla, nikto ma nechce
Nemam rada, ked poviem na nieco ze, 'nie' a človek to nejak nevie pochopiť.