Caute,
mam taky problem, asi som nieco postahoval alebo neviem ale vzdy ked chcem nieco skopirovat na (ktorekolvek) USB tak mi to zacne vyhadzovat trojana, skusal som naformatova USBecka, skontrolovat komp s tou microsoft scanner
nejake virusy naslo, no p
Musíš skúšať všetko jak u doktora. Keď nezaberú jedné antibiotiká, predpíše ďalšie. Tak treba aj s vírusmi. Ak nezabere jeden scanner... hľadaj ďalšie lepšie. Ja som dosť vírusov zmazal cez Avast dal som kontrola po reštarte a našlo mi niečo tak som zmazal. Potom som stiahol YAC a aj s tým som všeličo ponáchadzal. Aj AdwCleaner som skúšal a MalwareBytes.
@marcsa no a vies kde je problem? nod32 je LEN antivirus...malware, adware, spyware a podobne sracky nezachytava. potrebujes ked tak od esetu smart security coz je vlastne nod32 + obsahuje aj antispyware alebo firewall cize ta chrani takmer pred vsetkymi hrozbami z netu.
no a k esetu este pouzivam spybota a dlhe roky som uz nemal ziadny problem a to sa pohybujem aj po hodne nebezpecnych strankach
@kosmiklove spybota S D mám aj ja,lenže ma trápi pri každom zapnutí PC stránka čo sa objaví miesto Googla..istartsurf.com..a neviem ho odstrániť už dosť dávno,skúšala som už návod na odstránenie z youtube..nedá sa,drží sa ma ako kliešť
@77hanes77 Dik za radu, vyskusal som kaspersky rescue, nabootoval som normalne, zapol som ten program a cistilo mi to asi 2 hodiny... ked som prisiel tak to cistenie bolo vypnute, neviem ci sa to vyplo samo automaticky alebo som nieco stlacil, ale virus uz nemam, no ked kopirujem na USB hoci aj maly subor/priecinok hocico, tak mi to sice skopiruje no ked refreshnem tento pocitac tak to tam nie je.... vies mi poradit aj s tymto? mozem to byt stale tym virusom ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Kúp si eset.
+ Stiahni si Kaspersky Rescue, urob si podľa návodu z toho bootovateľné USB, nabootuj a oskenuj
no a k esetu este pouzivam spybota a dlhe roky som uz nemal ziadny problem a to sa pohybujem aj po hodne nebezpecnych strankach
sak