potrebujem radu jak dostat toho chalana prec z mojej hlavy.... vzdy musim na neho mysliet aj napriek tomu ze sa ku mne sprava ako imbecil... mam ho rada, ale potrebujem zabudnut
@anzu ... no to prve som skusala... ale neda sa to kedze je v tej partii co ja ... vzdy sme vonku spolu... a ak nahodou dlhsie nesom von tak mi chyba... a potom ked ho znova uidim tak zase vsetko dookola
@5donana5 prvý rok bol asi najhorší... nevedela som ho vyhodiť z hlavy... všetky spomienky a tak... sa mi vynárali pred očami ako film... ale postupom času to bolo stále slabšie a slabšie... nestretávala som ho tak som nemala dôvod na neho myslieť..... a teraz si postupom času uvedomujem aké to bolo zbytočné
@mm47 ... to teraz sa na neho radsej nepozriem ani ne? ... ja viem... ja si vsetko uvedomujem... a mi to prerasta cez hlavu ze proste som si vedoma vsetkeho... a aj tak s tym nedokazem nic robit...
joj az som nastvana sama na seba... ze jaka som hlupa... :/
@mm47 .... joj nie ale ze radsej na neho uz nepozriem bo zase by som mala ten pocit ... no feministkou ani nechcem byt... hm si ma presvedcil joj ked budem na neho mysliet tak si predstavim nieco uplne ine,krajsie a hadam to prejde D
zhnus si ho..vsimaj si len vsetko zle..zameraj sa na jeho najhorsie vlastnosti..na jeho nedostatky...nakonec zistis ze to je kokot a sama sa bude cudovat co ta na nom tak bralo..(vlastna skusenost)
presvedč seba..všetko je to len v tvojej hlave povedz si že ti nechýba že naňho kašleš predstavuj si to a ochviľu ani nebudeš vedieť že bol... predsa nechceš nič s človekom ktorý je k tebe taký
vies podla man si na to uz dobre len tym ze na neho ches zabudnut
ja som na tom tak ze sa uz dost dlho trapim a neviem si ani sama sebe povedat ze by som na neho nemala mysliet ja jednoducho schvalne privolavam spomienky a nechcem zabudnuta to ma boli...
ty si sa aspon rozhodla ze s tym chces skoncit ja to nedokazem
ja to mám tak isto..milujem takeho jedneho chalana..ale on ma frajerku...a boli sme naj kamosi a potom som mu to povedala,,,čo k nemu cítim..a už sa ani nebavíme..je to hrozné..treba si najsť inu zabavku hlavne..to..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
To je to najlepšie,zamestAť sa niekým novým ,lepším ktorý za to bude stáAť.
@bewka ... casu bolo az az uz sa to taha rok...
@anzu ... no to prve som skusala... ale neda sa to kedze je v tej partii co ja ... vzdy sme vonku spolu... a ak nahodou dlhsie nesom von tak mi chyba... a potom ked ho znova uidim tak zase vsetko dookola
joj az som nastvana sama na seba... ze jaka som hlupa... :/
Zaujimalo by ma ako velmi imbecilsky by sa musel spravat aby si si uz dala povedat
Ked na neho budes mysliet predstav si toto
inak ti dakujem pekne si mi zlepsil naladu
ja som na tom tak ze sa uz dost dlho trapim a neviem si ani sama sebe povedat ze by som na neho nemala mysliet ja jednoducho schvalne privolavam spomienky a nechcem zabudnuta to ma boli...
ty si sa aspon rozhodla ze s tym chces skoncit ja to nedokazem