Milujem FUTBAL , ale okolo hracov sa robi moc velky rozruch , potom napise taky C.Ronaldo : nedivil by som sa keby ma nazvali najlepsicm hracom sveta ...
Milujem FUTBAL , ale okolo hracov sa robi moc velky rozruch , potom napise taky C.Ronaldo : nedivil by som sa keby ma nazvali najlepsicm hracom sveta ...akoze neviem ci si ten chlapec nemysli moc , ale naj bol KAKA podla mna su to iny ale podla medii a ludi co sa do toho "rozumeju" je Kaka , tak ako on moze nieco taketo prehlasit ?
FUJ , toto na fubtale nemam rada , namyslenych , pregelovanych hracov , ako aj dneska som citala nieco o beckhamovi a bolo tam napisane : ANGLICKY REPREZENTANT , akoze on moentalne nie je ani medzi nahradnikami napisany nie to este reprezentant , tak enviem co novinari pisu bludy ...
JEDINE FCB zbohom
P.S: O zranenom Riberyovi nikdo nevie , a je to najlepsi hrac FRANCUSKA , chlap ,ktory si hra sovju hru a drzi sa v uzadi , nie ako cela anglicka PREMIER LIGA
myslim ze je to sposobene tym, ze pre bezneho konzumenta je ovela jednoduchsie si 5 minut pobedakat nad rozjebabranym kotnikom nejakeho futbalistu, ako rozmyslat nad riesnim hladu v Afrike...
Vacsina dospelych ma dost svojich problemov, nez aby isli robit posla mieru do Afriky, vsetci vieme aka je tam v niektorych castiach situacia, lenze podstatne je najskor uzivit sam seba a svoju rodinu a potom mozem zacat riesit druhych... a ja som a budem presne taka ista a vobec sa za to nehanbim... je smutne, ked niekto zomrie, ale kebyze mam zaplakat nad kazdym vyhasnutym zivotom, placem cely zivot...
ja ale nehovorim aby isli pomahat , ale nad tym , ze sa patri zamysliet aj nad inymi ,,, kazdy ma problemi , kto chce pomoct pomoze , ale porozmyslat by mal kazdy , lebo potom je tento zivot o jednom behu , a to mna nebavi , ja si rada zastanem , pokecam , hned keby mi malo nieco ujst a co ,,, prejde mladost a potom uz enbude co prezivat a ja nechcem prezivat ale ZIT
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
FUJ , toto na fubtale nemam rada , namyslenych , pregelovanych hracov , ako aj dneska som citala nieco o beckhamovi a bolo tam napisane : ANGLICKY REPREZENTANT , akoze on moentalne nie je ani medzi nahradnikami napisany nie to este reprezentant , tak enviem co novinari pisu bludy ...
JEDINE FCB zbohom
P.S: O zranenom Riberyovi nikdo nevie , a je to najlepsi hrac FRANCUSKA , chlap ,ktory si hra sovju hru a drzi sa v uzadi , nie ako cela anglicka PREMIER LIGA
Ked zomriem,nič moc sa nestane,žiaden čierny den nebude,dobrá nálada neprestane ved na každého to raz príde..
Rozdiel je ked však zomrie ten,kto bol slávny a bohatý,stane sa že potom cely svet bude smutný a dojatý...
Pre každého spravodlivost!
Každý je z masa a každý je z kostí,zbytočne robíme rozdiely,miliony ludi zomrelo pred nami aj za nimi máme stále plakat?
Pre každého spravodlivost!
Vacsina dospelych ma dost svojich problemov, nez aby isli robit posla mieru do Afriky, vsetci vieme aka je tam v niektorych castiach situacia, lenze podstatne je najskor uzivit sam seba a svoju rodinu a potom mozem zacat riesit druhych... a ja som a budem presne taka ista a vobec sa za to nehanbim... je smutne, ked niekto zomrie, ale kebyze mam zaplakat nad kazdym vyhasnutym zivotom, placem cely zivot...