Janko dovŕši 18 rokov a príde za otcom a pýta sa ho. ,,Oci, keď už mám teraz 18 mohol by som ísť vecer von sa zabaviť s kamarátmi?" Otec na to. ,,Jasne, že môžes ale nepi veľa lebo na druhý deň ťa bude bolieť celé telo." Ráno sa Janko zobudí totálne rozjebaný, celý človek ho bolí a tak dojde za tatkom a vraví mu. ,, Oci ako je možné že ma všetko bolí, však som včera nič nepil?" A otec mu na to odpovedá. ,,Tak za prvé. To že si prišiel ráno o 4-tej domov najebaný jak činka a svojej matke si vynadal do starých kuriev, to by som ešte zvládol. Za druhé. Keď si chcel znásilniť svoju mladšiu sestru, aj to by sa ešte ako-tak dalo. Ale keď si sa v obývačke vysral pred televízor, potom do toho hovna pozapichoval špáratká a zajebal si, že oddnes bude ježko bývať s nami, to už bolo veľa a zmlátil som ťa ako koňa.
my sme sa raz nenormalne s kamkou rehotali ked sme poculi na dejepise slovne spojenie "slon bez hlawy" a potom som nakreslila na lawicu jedneho slona bez hlawy a kamka pripisala ze : " a Kde je rit ? " no mozno to newyzera byt smiesne ale wtedy to bol strasny zajeb
inac newem ci to bude podla twojich predstav a uz vobec nie ci sa vam to bude zdat vtipne, ae minule som hodil na fejsbuku koment jednej kamoske a celkom sa na tom pobavili ludia
s odstupom casu mi to vtipne ani nepripada ae tak tu to mate
jej status:
prosí celé osadenstvo, aby tímu z gph držali prsty v Košiciach...
a moja odpowed:
uz mam postaveny obetny oltar na posvatne orgie kde budem vzyvat duchov čerabčandy aby v tejto chulostivej situacii napomocni vam boli ...presne o 12 obetujem mlade tela a pokial by nepomohlo nadranom pojde pod noz aj dobre vykrmena prasnica z prveho vrhu swojej matky ..
ona:
nemam slov..a preco tela a prasa?? radsej si mohol nieco nezive .........napr mrkvu
ja:
prtze brat je tela a otec prasa .. a swoju "mrkvu" este budem potrebovat ..
tot vsio ..dalej este nasledovali rozne polemiky ae to sa hodi az po 22.hodine
kral ma tri dcery Fialku,Ruzenku a Tehličku.Jeden den za nim pride Fialka a pýta sa :"otecko prečo sa volám Fialka" a on jej vraví :"ked si bolá mala tak na teba spadla Fialka".na dalši den príde za kráľom Ruženka a pýta sa to isté on jej vraví:" ked si bola mála tak na teba spadol lupeň z ruže.Na tretí den príde za kralom Tehlička a pýta :"who ahs dbe..=D=D
Spolužiak minule zadrel druhému : Čelo (prezývka), čím ďalej,tým vyzeráš lepšie, čím bližšie, tým horšie. Keď som to počul, dostal som nezvládnuteľný záchvat smiechu
chuk noris je aj tak zo vsetkych najlepsi.vsak chuk noris vie palit mravce lupou ale nie cez den ale cez noc,chuck noris aj vyhral dostihy a nemal pri tom ziadneho kona a dvakrat prezil aj samovrazedny atentat vie vela veci tlieskat jednou rukou,nastartovat auto bez motora,chuck noris stratil panenstvo skor ako jeho otec,chuck noris ta vie kopnut rukou,zabehol dvanastminutovy beh za sest minut a ked boh stvoril zem nerobil ho sedem dni ale len jeden,zvisnych sest robil na chuckovi norisovi.taky je chuck noris
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ona: podme sa rozpravat o hudbe.
on: j*bes rada ka klaviri?
Mam nos jak swarovsky kristal
osúpal som banán a rástol tam KOnár
inac newem ci to bude podla twojich predstav a uz vobec nie ci sa vam to bude zdat vtipne, ae minule som hodil na fejsbuku koment jednej kamoske a celkom sa na tom pobavili ludia
s odstupom casu mi to vtipne ani nepripada ae tak tu to mate
jej status:
prosí celé osadenstvo, aby tímu z gph držali prsty v Košiciach...
a moja odpowed:
uz mam postaveny obetny oltar na posvatne orgie kde budem vzyvat duchov čerabčandy aby v tejto chulostivej situacii napomocni vam boli ...presne o 12 obetujem mlade tela a pokial by nepomohlo nadranom pojde pod noz aj dobre vykrmena prasnica z prveho vrhu swojej matky ..
ona:
nemam slov..a preco tela a prasa?? radsej si mohol nieco nezive .........napr mrkvu
ja:
prtze brat je tela a otec prasa .. a swoju "mrkvu" este budem potrebovat ..
tot vsio ..dalej este nasledovali rozne polemiky ae to sa hodi az po 22.hodine
kral ma tri dcery Fialku,Ruzenku a Tehličku.Jeden den za nim pride Fialka a pýta sa :"otecko prečo sa volám Fialka" a on jej vraví :"ked si bolá mala tak na teba spadla Fialka".na dalši den príde za kráľom Ruženka a pýta sa to isté on jej vraví:" ked si bola mála tak na teba spadol lupeň z ruže.Na tretí den príde za kralom Tehlička a pýta :"who ahs dbe..=D=D
100% Real!!!!!!
ucitelka-aka je pravdepodobnost ze v lote vyhram 1cenu?(ked sme sa ucili pravdepodobnost)
ja-nulova