Po dlhšom čase som sa vrátil v dobrej nálade, ako správny Bujak Chcel by som od Vás vedieť, či poznáte niekoho, komu sa a napíšem to natvrdo - roztrhla guma pri sexe, alebo "nestihol vytiahnuť" a mal o budúcu rodinu postarané?
Kamarátka tak otehotnela, ze boli opiti s jej chlapom, sa im pretrhla guma a nevsimli si to..
Najprv stres, ze jak skola, ci sa vezmu (proste dedina), jak peniaze, nakoniec zvladla aj tehotenstvo, aj skolu, byvaju spolu, kupili dom, dcera je zlatá, vraj chcu aj druhe nakoniec...
Sranda ze vtedy pred otehotnenim to vyzeralo ze im to dlho nevydrzi, ona inteligentna a dama, on hlupy a buran, a teraz su stastni
Ano poznam. Kedze chlap je kokot ktory ju posielal na potrat, teraz je z nej slobodná mamicka a velmi ju obdivujem lebo bude sa musiet riadne pretlkat, ale zaroven toho synceka neskutocne lubi a obcas jej aj zavidim, ze ma v živote take nieco nevinne a laskyhodne a ze moze prezivat take vrucne city ach som sa opustila trochu
Inak fotku a komentare v @1 vidim teraz prvykrat a je tam zopar dost neslusnych a smutnych prispevkov. Ludia na birdzi dokazu asi najlepsie posudit a zhodnotit zivotnu situaciu inych ludi a hlavne aj tie do ktorych ich nic nie je.
naštastie ani nie, iba z počutia, napr. na našej škole z minuloročných štvrtákov sú tri tehotné (myslí že niektoré už aj porodili) a 1 chalan tiež bude mať, a pochybujem že to plánovali a ešte jednu poznám ale oni sú vo vzťahu dlhšie, sú zabezpečený a plánovali kúpiť dom a potom mať dieťa, hold ďieťa prišlo skôr ako dom tak neviem či sa to ráta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Vraj si nevšimol, že sa roztrhol
Najprv stres, ze jak skola, ci sa vezmu (proste dedina), jak peniaze, nakoniec zvladla aj tehotenstvo, aj skolu, byvaju spolu, kupili dom, dcera je zlatá, vraj chcu aj druhe nakoniec...
Sranda ze vtedy pred otehotnenim to vyzeralo ze im to dlho nevydrzi, ona inteligentna a dama, on hlupy a buran, a teraz su stastni