a neskúsil....a aj keby viem čisto pekne spievať.. nebude ma predsa posudzovať nejaký dement (Rytmus) a za druhé asiby som mal potrebu tvoriť takže karaoke súťaž fuck off
jednotka bola super, opakovať tú istú súťaž stále za sebou mi príde neefektívne...ale inak, kto chce, nech pozerá, kto chce nech sa prihlási, ja osobne by som nešla, pretože neviem spievať (áno, viem, že to nie je podmienka v dnešnej dobe...ale aj tak)
to uz zase nam budu v telke otravovat zivot tou trapnou show??
k otazke: nie v zivote
odovodnenie: neviem spievat, navyse sutaz je cela trapna co si pamatam zo superstar1, aj tak vyhra len daky brak co preda par CD a naspieva nieco co ludom bude liezt akurat tak na nervy.
akože seriózne teraz, darí sa vôbec niekomu kto tam bol / vyhral to? podľa môjho názoru teda moc nie, aký to má potom zmysel? ja som pozerala hadam to prvé superstar a potom som už na to zvysoka srala
@semirgerkan hej v tom s tebou súhlasím Je to možno príležitosť pre začínajúci talent pretože za pokus nič nedáš ale tu už to nie je iba o talente Taký je dnes svet, no...musí sa človek predať...
@l1me uvažoval si vážne? tak s tým súkromím asi v takom biznise treba rátať bohužiaľ, aj keď na druhej strane si myslím, že ak nemáš čo skrývať dá sa zostať na tej strednej zlatej ceste
chodím na spev už dlhšie a aj do zborov... ale to že trochu viem spievať neznamená že tam hneď idem niesom ako niektorí že viem spievať trochu a myslím si o sebe aká som úžasná ... proste viem že sú aj lepší a mali by tam chodiť skôr taký... a napríklad aj taký čo veľmi pekne spievajú tam nejdú takže asi tak... proste je pekné ak niekto vie spievať ale zas nemusí si o sebe namýšľať niekto kto spieva trochu pekne že spieva úžasne... tá súťaž je pre ľudí ktorí spievajú na úrovni... takých ktorý spievajú pekne a jednoducho je veľa... preto nech tam chodia len normálni !!
@simka1311 ale to zase ak by si povedal každý nikto by do tej superstar potom nešiel možno treba vyskúšať, veď za pokus nič nedáš ak vieš spievať a máš aj trochu "gule" tam ísť nikdy nevieš či práve ty nemáš to čo hľadajú aj keď v našej superstar ti vážne nedajú až tak veľa no...iná úroveň je v tej Amerike, UK a tak
no....ja už som tam bola 2x prihlásená ale nikdy som tam nešla ...a teraz sa chystám znovu prihlásiť...ale či tam aj pôjdem?..hm..ak nazbieran odvahu zatrapoším
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
a neskúsil....a aj keby viem čisto pekne spievať.. nebude ma predsa posudzovať nejaký dement (Rytmus) a za druhé asiby som mal potrebu tvoriť takže karaoke súťaž fuck off
Ale uvazoval som len podmienky zverejnovania mojho sukromia ma oddradili :/
nie.
neviem spievať, neznášam, keď sa na mňa ľudia pozerajú
a celá súťaž stojí za hovno.
stačí tak?
1.neviem spievať
2.je mi zle z toho ako niektorých súťažiacich urážajú
3.celé superstar stojí za hovno
k otazke: nie v zivote
odovodnenie: neviem spievat, navyse sutaz je cela trapna co si pamatam zo superstar1, aj tak vyhra len daky brak co preda par CD a naspieva nieco co ludom bude liezt akurat tak na nervy.
čo sa prihlásenia týka, v živote by mi to ani nenapadlo, nebude tu predsa na mne niekto zarábať
božena
1. Že už dopredu vedia, kto vyhrá a postúpi (veľmi pravdepodobné)
2. Že by som sa v nijakom prípade nenechal zhadzovať tými porotcami (a neviem, ako by to skončilo)
lebo neviem spievať a nemám hudobný sluch.