Keď som až teraz zistila, že mám neplatný občiansky preukaz už 3 roky (kvôli adrese trvalého bydliska, keďže bývam na prechodnom pobyte a ten trvalý bol zrušený-o čom som nevedela), tak budem platiť nejakú
@luc.ka ale ked si pojde vybavit novy tak im ukaze ten terajsi je tri roky neplatny ci nie ? a ty mi vysvelti jak mozes mat obcianku tri roky neplatnu a nevediet o tom
@rischo Je neplatný kvôli adrese a nie kvôli tomu, že by vypršala doba platnosti. Keďže ten trvalý pobyt bol pred 3 rokmi zrušený (o čom som nevedela, keďže bývame na prechodnom pobyte), tak automaticky je neplatný aj OP, keďže je tam tá adresa.
...som totálne neschopný vo vybavovaní a zariaďovaní vecí, to priznávam, ale nevedieť si to zistiť keď ani kurva nemusíš prdel zdvihnúť od compu? to vážne?
@rischo@luc.ka Tak dnes som si bola vybaviť ten nový OP a našťastie som neplatila žiadnu pokutu, len 4,50 E za zmenu údajov. Podľa zákona by mi ale mohli dať dosť vysokú pokutu, takže to asi závisí od nálady precovníka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
» portal.gov.sk/Portal/sk/Defau...
» portal.gov.sk/portal/sk/defau...
tak im povie, že ho stratila a nemusí im nič ukazovať... akurát si priplatí tuším niečo.
» portal.gov.sk/Portal/sk/Defau...
» www.minv.sk/?obcianske-preu...
prečítaj si, čo ti tu linkujú. ja mám len jediný občiansky, od 15r, a nikdy som ho nemenila tak ja vôbec netuším