Čaute!
Už nejakú dobu sa venujem cvičeniu. Všimla som si, že keď cvičím cviky zamerané na šikmé brušné svalstvo, takú tú "bolesť: pri cvičení cítim vždy len na pravej strane. Na bruchu sa mi rysujú tehličky a nemám pocit, že by na jednej strane bolo sv
@granko007
Ide o to ze telo nieje sumerne a taktiez niekto je pravak a niekto lavak, cize tvoje telo a svalstvo je inac natiahnute, zvyknute. A preto ked cvicis brucho tak jedna strana je slabsia. Ono sa to po case napraví len cvic dalej. A nezabudni sa pred treningom trochu rozohriat, ponatahovat. A natiahnut taktiez po treningu.
Súhlasím s passarinhom Je to ako keď dvíhaš činku a si praváčka.. S pravou dáš napr 50 no s ľavou iba 30. Proste na jednej strane brucha máš silnejšie svalstvo Ja keď som pracoval na tehličkách tak som cvičil veľa cvikov, no dosť často som robil cviky typu "pravé koleno dvihnúť k bruchu a dotknúť sa ho s ľavým lakťom" čiže cvik koncentrovaný iba na 1 polovicu brušného svalstva urobiť 80 a vymeniť Vyskúšaj, uvidíš Veľa šťastia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
Ide o to ze telo nieje sumerne a taktiez niekto je pravak a niekto lavak, cize tvoje telo a svalstvo je inac natiahnute, zvyknute. A preto ked cvicis brucho tak jedna strana je slabsia. Ono sa to po case napraví len cvic dalej. A nezabudni sa pred treningom trochu rozohriat, ponatahovat. A natiahnut taktiez po treningu.