Nepoznáte kdesi na nete www stránku kde sa dá objednať RC lietadlo, ktoré najprv treba POSKLADAT?
Hladám proste lietadlo na ovládanie, dosť velké, ale aby nezaberalo celu izbu, ktoré ale najprv treba poskladať... Aby bolo v kravici lepidlo, ovládač atd, vsetky tieto RC vecičky, a potom kusy dreva alebo plastu alebo čoho, plánik ako to poskladať a pros
netuším presne, aké je to podľa teba "dosť veľké"...chceš len predkreslený návod a podľa neho to postaviť, alebo normálne lietadlo viac-menej hotové od výrobcu, ktoré doma "doladíš", dokúpiš vysielačku a bude lietať?
ani materiál mi nie je presne jasný, ani to, koľko peňazí chceš do toho vraziť, lebo RC lietanie je pomerne drahý špás.
ale skús pozrieť túto stránku
ešte jedna vec, blbo som sa vyjadrila lebo nečítam s porozumením...také čo ty chceš, že bude v krabici ovládač, kusy dreva atď, také moc nenájdeš v balení, teda aspoň ja som sa s ním nestretla. my sme vysielačky kupovali zvlášť, drak bol viac menej od výrobcu, a elektroniku tiež vačšinou zvlášť...
@marleymt Chcem ho celé postaviť, nech na začiatku mám len časti ktoré treba postaviť, kusky dreva/plastu, materiál nie je podstatný... A cena? O tej ja nerozhodujem... :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
ani materiál mi nie je presne jasný, ani to, koľko peňazí chceš do toho vraziť, lebo RC lietanie je pomerne drahý špás.
ale skús pozrieť túto stránku
» www.rcmodels.cz/letadla/...
či niečo nenájdeš, čo by sa ti mohlo páčiť. Neviem už presne, či je to tá stránka, čo som mala povodne na mysli, ale dačo by tam mohlo byť...