knihu ? ...ani ne ...je to v pomere cena a aktualizacia informacii nepomerne drahsie k internetovym zdrojom ....kde mas furt nove veci z vyskumu a zadarmo ....teda za poplatok co platis za net
na tu si kukaj veci a ne knihy ...a taku stranku kde su knihy nepoznam ...ta kde si dala link je jedna z naj knih ..takych vseobecnych popularizacnych co sa tyka astronomie kde mas obrazky a podobne ....potom je plno vynikajucich , ale odbornych knih kde ide skor o text jak o dajake pekne obrazky z vesmiru ....a text neurceny pre bezneho citatela ale takemu co sa problematike venuje ...
@bebubi Určite odporúčam tú čo si už našla Ja ju mám doma a je skvelá, úplne nádherná. Okrem toho pochybujem, že by si na našom trhu našla nejakú obsiahlejšiu knihu zameranú na túto problematiku.
@bebubi Tak ak to má byť darček a nevadí vysoká cena, tak tá kniha, ktorú si našla je úplne najlepšia voľba. Alebo potom tie Hawkingove knihy, je to už o niečo odbornejšie, ale nesmierne zaujímavé, niektoré sú aj pekne ilustrované. A bolo by to veľmi originálne a zaujímavé A akurát som našla, že má aj úplne novú knihu, tam by bola aj viac-menej istota, že ju ešte nemá » www.databazeknih.cz/knihy/velkolepy... Alebo potom tá teória všetkého, vesmír v orechovej škrupinke, história času... (sú vo viacerých spracovaniach, ja mám tiež dve jeho knihy, sú vynikajúce). Síce nie je to na spôsob encyklopédie, ale to môže byť naopak dobre.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
» www.astro.cz/...
» ian.cz/...
» www.heavens-above.com/... (dobra stranka na vypocet preletov, ked chces vidiet ako nad tvojim domom prelietava iss a podobne bludy)
» sohowww.nascom.nasa.gov/...
» www.esa.int/esaCP/index.htm...
» www.nasa.gov/multimedia/nasa...
na tu si kukaj veci a ne knihy ...a taku stranku kde su knihy nepoznam ...ta kde si dala link je jedna z naj knih ..takych vseobecnych popularizacnych co sa tyka astronomie kde mas obrazky a podobne ....potom je plno vynikajucich , ale odbornych knih kde ide skor o text jak o dajake pekne obrazky z vesmiru ....a text neurceny pre bezneho citatela ale takemu co sa problematike venuje ...
» astronomy.meu.zoznam.sk/products/obloha...
A veľmi odporúčam ešte tento link » www.databazeknih.cz/stitky/vesmir-4... sú to len knihy o vesmíre a astronómii a je ich tam naozaj veľa
Ja mám ešte túto, ale to je malý formát » www.databazeknih.cz/knihy/hviezdy-a... a som s ňou tiež spokojná...
A keď už som sa tak rozpísala, toto bola moja prvá knižka o vesmíre » www.databazeknih.cz/knihy/vesmir-sk...
ďakujem ti za nejaké odporúčania aj za nejaké stránky a ak tak,tak ešte nejaké pridaj budem len rada