@monicqa15 Záleží od kvality systému chladenia (ktorý záleží od značky a triedy notebooku) a hlavne od znečistenia samotného chladenia - pokiaľ tam máš vrstvu prachu tak je to jasné. Prípadne stará teplovodivá pasta medzi pasívom a procesorom (ale to zväčša býva oveľa viac ako 3-4 roky, ale tiež závisí od výrobcu a spôsobu používania...) Pokiaľ máš chladiaci systém čistý tak kúp chladiacu podložku...
a mne sa veru prehrieva! Teplotu mu síce nemeriam ale mám vymakaný audio meter. Najprv robí hmmmm potom šššššššš dalej zzzzzzz a neskôr vrrrrrrr. Ja ho hneď ako začne zzzzzz vypnem a idem na pivo
no no mne aj minuole leto zomrel ..a to mal len rok ..potom ho ujovia oživili ..a potom som si kupil podlozku co mala aj ventilator, ktory uz zomrel ..ale tak hlavne je ze medzi mnou a ntb je fuga kade si moze spokojne prdiet ...tak sa mam dobre
No moj hreje jak blazon, ale riesenie je znizit vykon na rovnovahu a hned sa vychladi... cize maximalne mozem tak 2 hodky nieco na plny vykon robit, dalej uz je tam riziko horenia... ale inac je mi to jedno... chcel by som videt horiaci notas
@monicqa15 a nie je náhodou aj hlučnejší? prečisti od prachu, prefôkaj a namaž ventilétor olejom, oživil som tak už viac notebookov, dlhodobé prehrievanie znamená že si Tvoj notas kope hrob a pomaly sa chystá do kremíkového neba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Na stolny PC otvorim bednu, vystavim do prievanu a je
2.) ak nepomôže, kúpiť chladiacu podložku
a mne sa veru prehrieva! Teplotu mu síce nemeriam ale mám vymakaný audio meter. Najprv robí hmmmm potom šššššššš dalej zzzzzzz a neskôr vrrrrrrr. Ja ho hneď ako začne zzzzzz vypnem a idem na pivo
ale uz ho mam pekne na stole nie na stehnach, to som mala popaleninu aj z toho
To sa ti ani nečudujem NoteBook by mal byť vždy na rovnej podložke...