Verejnu rozlucku uznavam.... urobil pre slovensko velmi vela.
Ale co sa tyka tych fb kokotin, tak to je megatrapne skutocne. Nebudem sa tvarit, ze to nemam v podstate na haku , neslo o mne blizkeho cloveka a nepredstavoval ani moj osobny idol. Este ked to povie nejaky hokejista, alebo obrovsky fanusik hokeja tak to beriem.
Ale vela ludi sa tym v podstate len chce zviditelnit.....
mna to neserie vobec..neska som sa aj zucastnil takej akci spomienkovej ale zas je pravda ze niektory ludia to fakt prehanaju ked daju 7 statusov za den o palovi..
trápne mi príde, že sa na to takto sťažuješ..bráni ti to nejako vo fungovaní, v živote, v každodenných činnostiach?!..silno pochybujem že áno..ak ti to jednoducho iba vadí, tak fajn, nechaj si to pre seba, posťažuj sa svojmu vnútornému ja, ale nezakladaj kvôli tomu nezmyselné fóra, dovi.
dnes ma to tiez napadlo a ano, lezie mi to uz krkom, je mi to luto ale tym ze sa pridam do 10 skupin, poslem 5 videi z YT a k tomu pridam par statusov ani tak nic nezmenim. To iste je vo vecernych spravach, ktore to umelo natahuju len aby z toho mohli tazit. Lepsie by kazdy spravil keby siel zapalit sviecku a uctil si ho tak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ale co sa tyka tych fb kokotin, tak to je megatrapne skutocne. Nebudem sa tvarit, ze to nemam v podstate na haku , neslo o mne blizkeho cloveka a nepredstavoval ani moj osobny idol. Este ked to povie nejaky hokejista, alebo obrovsky fanusik hokeja tak to beriem.
Ale vela ludi sa tym v podstate len chce zviditelnit.....
ani nie nahodou dneska som citala niekde naozaj pekne napisany clanok ako sa 38 uz nikomu nebude davat
vadia mi tie bulvarne picoviny...to je uz hyenizmus
ved to este kym ich prevezu domov potom rozlucka a uz to nebude byvat
ked ta to obtazuje necitaj to