Keď si niekto šúcha ruky od kriedy... ten zvuk počujem ešte pol hodiny po vykonaní. To isté mám zo šúchania suchých rúk, šúchania rúk o niečo iné strašne suché....
neznášam keď sa niekto dotkne papiera nechtom. možno to ani nevydá zvuk, ale ja mám z toho najnepríjemnejšie zimomriavky. je jedno či to spravím ja, alebo niekto iný 30 metrov odo mňa, alebo niekto v telke, alebo či si to len predstavím.
ja odpadavam pri zvyku pilnikovania nechtov. tiez je mi zle z ujebaneho zenskeho smiechu a divneho zvuku, ktory obcas vydavaju macky. a specialne este nemam rad hlasenia na zeleznicnych staniciach.
@2 tiež polystyrén to je to najhoršie, ked to počujem naskakuje mi husia koža, trasiem sa a nie som schopna prehovoriť, take je to hnusne fuj fuj fuj fuj !
Ja väčšinou počujem v telefóne ozvenu samej seba, ale v globále mi nič tak extra nevadí, mám kamarátku, ktorá ma dvihne aj keď serie, a keď na to prídem bez toho aby mi to povedala, tak sa na tom vždy smejeme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
alebo škriabanie nechtami po tabuli :/
takéto pohľadnice
» www.telegraph.co.uk/science/science...