Poznáte ľudí, ktorí vás proste tak dokážu nasrať, že to až neni možné..a pritom nič nerobia..len sú takí.. nepríjemní..otravní..neviem to popísať bližšie..(teraz nemyslím závisť..ale kludne to môže byť ja to že sa ku vám správajú drzo,
Moja učiteľka ktorá ma na angličtine vie zjebať aj za to že neartikulujem..... <> jedna bodaj by do večera skapala... keď zmaturujem tak ju pôjdem opľuť pizdu jednu malú jebnutú
moja kamoška je taká...a je podstatne mladsia...je hnusná...niekedy ma zosmiešňuje,jednoducho všetko to čo si popísal ty. Pár krát som jej už povedala na rozum.Trocha sa ukľudnila,ale potom to znova začne. A potom mi celé týždne mi vyčíta že neviem pochopiť srandu atd. atd. Jednoducho takích ľudí treba nejako skrotiť. Povedať im čo si o tom myslíš a že si nepraješ aby to robil,že je to dosť nepríjemné atd. možno sa trocha skľudnia.......
Nato aby sa clovek stretol s neprijemnymi ludmi netreba ist daleko. Staci otvorit LUBOVOLNU anketu/forum na Birdzi. Az mi je obcas z toho smutno. A bohuzial sa s tym neda nic robit, dokial sa nechces dostat na ich uroven.
k teme - samozrejme. kazde rano minimalne dvaja zakaznici co su u nas nasackovani kazdy den. stacia ze otvoria dvere a mam nervy, lebo viem ze budu zas otravovat s picovinami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
skús si predsa dať tú facku!
@zajko30 to by si urobil?
počíta sa to?
A keď som náladová pred svojimi dňami, stačí, že mama povie jedno slovo a vybuchujem.
Inak som celkom kľudný človek.
ďalšie ,,otravy" sú buď zakomplexované, neľúbené, nevedia sa presadiť a štve ich to, niekto im ublížil........
a mnohí manipulátori si svoju chybu ani neuvedomujú..........
a nezabúdaj na zlaté pravidlo pri jednaní s nimi: bití bijú, vysmievaní sa vysmievajú, kritizovaní kritizujú...........ignoruj ich chyby
k teme - samozrejme. kazde rano minimalne dvaja zakaznici co su u nas nasackovani kazdy den. stacia ze otvoria dvere a mam nervy, lebo viem ze budu zas otravovat s picovinami