v skutočnosti z videa vôbec nemám šancu zistiť, čo presne sa predtým dialo... pripadá mi to trochu neprimerané, policajt mal možnosť chytiť ju aj šetrnejšie, takže to tak mal aj spraviť.
tiež však neviem, či to malo nejaké zdravotné následky, takže sa mi to zase ťažko hodnotí.
nevidím tam žiadny neprimeraný útok ani nič podobné a to ako ju "postrčil" je otázne, keďže sa to dá veľmi dlho rozoberať a len on sám vie prečo ju zastavil týmto spôsobom.. + odporúčam prečítať aj komentáre,
@0mega1 ja ti poviem prečo ju tak debilne strkol, lebo je to akási dementná prax policajtov po celom svete, keď sa k niekomu zo zadu približujú aby ho dostali, okamžite musí byť zakončený takýmto jeblým spôsobom. xy skurveným ľuďom takto rozbili papule aj keď išlo len o podozrenie. Neviem načo ich tam potom učia všetky tie chvaty, keď sú schopný použiť v praxi len takéto veci...
Zásah bol úplne pridrbaný. Dám decku uniformu, zbraň a dokáže to lepšie ako človek, ktorý je za to platený... čo mali dať kreténa do s.w.a.t. za to ako to vymyslel ? Veď na ňu proste zo zadu nabehol a jebol ju o stenu. Stará hora mäsa sa rozhodla dať dole 15 ročné dievča. Nech to bola pi.a aká chcela, ale aby policajt zatýkal týmto štýlom... Si nabudúce pojdem do obchodu po skur.ený džús a dostanem guľku do temena, pretože som značne podozrivý
Keby fakt vieme čo sa stalo.Neviem čo urobila ale šak si hlavu šlahla o ten múr a takou silou. Keby že vládzem po tom takú by som mu dala kopačku do hlavy hajzlovy !! By ho mali byhodiť za toto !!
Nesúhlasím s tým, že ak sa niekto chová ako debil, treba to riešiť takto ...
Si niektorí uvedomte, že z toho kľudne mohla mať trvalé následky, to, že sa vám nepáči, že sa 15 ročná ožerie jak prasa, k tomuto ešte nikoho neoprávňuje ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
tiež však neviem, či to malo nejaké zdravotné následky, takže sa mi to zase ťažko hodnotí.
Zásah bol úplne pridrbaný. Dám decku uniformu, zbraň a dokáže to lepšie ako človek, ktorý je za to platený... čo mali dať kreténa do s.w.a.t. za to ako to vymyslel ? Veď na ňu proste zo zadu nabehol a jebol ju o stenu. Stará hora mäsa sa rozhodla dať dole 15 ročné dievča. Nech to bola pi.a aká chcela, ale aby policajt zatýkal týmto štýlom... Si nabudúce pojdem do obchodu po skur.ený džús a dostanem guľku do temena, pretože som značne podozrivý
Ou a výborné video:
odporúčam pozrieť celé
..kvak..
Si niektorí uvedomte, že z toho kľudne mohla mať trvalé následky, to, že sa vám nepáči, že sa 15 ročná ožerie jak prasa, k tomuto ešte nikoho neoprávňuje ...