a inak, to ako keď tak niekto volá svojho frajera, alebo keď o niečom frajerovi hovoria iní? ak to druhé, kamarátkina rodina fakt na každého používala Pištu....a keď potom nejaká sesternica fakt mala Štefana, to bolo radosti! a presne táto istá kamarátka prekrstila Kuba na Jura a Martina na Kuba
kamarát sa volá Tomáš, volajú ho Štefan...ďalšieho kamaráta Tomáša volajú Oskar...no Milana volajú Karči...a Lindu voláme Džindžer...hm,nevidím na tom nič divné
pokial pred to meno da zavinac, tak je to blbe, lebo potom to po kliknuti vlastne nalinkuje na ineho chlapa ako toho nora. ak je to bez zavinaca - indiferentne
moja niekdajšia spolubývajúca má priateľa, volá sa Jakub, ale každý ho volá Feri. aj ona ho volá Feri. vlastne on má aj rovnicu toho, ako prišiel k svojmu menu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
A mačiatka som pomenovala Jano a Fero (verzia pre verejnosť je taká, že Johannes a Fridrich).
@h ty si chcel, aby som na to zabudla, ale ked som si spomenula na meno, okamzite som vedela, co mam robit!
@h Nechcel som, aby si zabudla, ale nejako som si to možno aj želal
» macfrickins.com/blog/2008/07/15...