Mali ste ho už?? Ako dlho trvalo?.. Ako ste sa s tým vysporiadali? Myslím také keď nepracujete nechodíte do skoly nemáte ani s kým chodiť na prechádzku.... No všetko je nanič a cítite sa nanič ani neviete aký je deň nebaví vás hudba filmy knihy hry:// +k
Nikto sa o vas nezaujima a vy ani neviete že čo je to dneska za deň.. Nič.... Keď ste takéto mali tak čo vás do toho dostalo? A našli ste aspon niečo co by vas rozveselilo? Ja sama nikoho nemam uz 3 mesiace sa mi nikto ani neozval ani rodina a začinam sa rozpadať v mojom vnutrajšku...
hmm...a co tak si najst nejaky konicek pracu hobby kamaratov na vyplnenie volneho casu? Lebo iste, kazdy ma take obdobie, ale 3 mesiace? Najdi si ludi so spolocnymi zaujmami a aspon si s nimi pis...
teraz mám také šedé obdobie, cez zimu, ešte mesiac volna a tú nudu sa snažím vyplniť prácou na sebe (šport, učenie) a už sa teším spať do toho pracovného kolobehu trochu aj ked je vyčerpávajúce
od 18. Januára kedy bol konec môjho skúškového som totálne neproduktívna tak len stokujem doma, niekedy zájdeme s kamkou do mesta a frájko na mňa kašle ale necítim sa tragicky
@wayne Ja mam strašne taký ten pocit že jediná vec čo ma naplňa je vlastne to prázdno a mám neskutočný strach vôbec sa z izby pohnúť aj keď viem že za dverami ma nikto čakať nebude.... Ani neviem ako a všetko sa rozpadlo už na svete pre mňa neostal jediný človek čo by ma povazoval za dôležitú úprimne pred mesiacom som zavolala mame mala som potrebu sa konecne aspoň vyplakať niekomu no ona ma zložila a napísala že potom zavolá no doteraz nevolala...... A to ma najviac ničí už len sedím v izbe kde ani nezapnem svetlo keď sa zotmie a viem že mám hlúpé slabošovské reči a potrebujem dobre prefackať a uvedomiť si čo kecám ale uznajte každý z vás sa niekedy tak hrozne mizerne cíti a chce si len u niekoho poplakať a nemať výčitky svedomia..
minuly rok som mal "taky" skoro cely. nedostalo ma z toho nic, lebo neni ani z coho sa dostavat. zivot je taky aky je, "neproduktivne obdobie" je nejake slovne spojenie ktore nema s realitou nic spolocne. poradil by som ti nebrat az tak vazne imaginarne problemy v hlave. zakladanim takychto tem na internete sa do nich zamotavas este viac.
Treba sa premôcť, ísť von, nájsť si prácu. Samé to nikdy nepríde, to mi ver. Najhoršie je prekonať to desivé pohodlie a nastúpiť na vlak. Potom sa to už rozbehne samo, práca, priatelia, kontakty, energia, radosť...
poznam. ale u mna je to tak ze furt mam mrte mrte roboty ale k nicomu sa neviem dokopat tak len hnijem pri filmoch a nete. ale dnes sa idem hecnut a napisat 5 stran bakalarky, oujea
no teraz po sviatkoch som mala take mierne neproduktivne obdobie, nic sa mi nechcelo, aj kvoli pocasiu zrejme.. vacsinou som skor hyperaktivna ale to obdobie po vianociach mi neprospieva
jasneže som si tým prešla. No potom som zistila, že lenivosť sa rodí len z lenivosti a že produktivita podporuje ešte väčšiu produktivitu, tak som jednoducho dvihla riť a začala žiť :happy:
nemal, vždy som sa venoval aspoň niečomu, ale inak som spotrebiteľ a neprodukujem nijakú hodnotu. Pracujem ako polo-čašník-umývač, nie ako kuchár, kde by som aspoň to jedlo pripravil. Netvorím ani hudbu, odkedy nie som doma, netvorím ani hry, lebo mi to nejde. Nekukám TV, nerobím si domáce úlohy. Všetko je to na nič.
mne sa to počíta na niekoľko týždňov...keď na niečom makám a potom to skončí, neviem týždeň alebo dva spraviť nič nové, okrem toho čo by ma fakt ťahalo skúsiť, alebo čo by predstavovalo úplný relax. napríklad po maturite som sa mesiac len tak vozila na bicykli po meste a nerobila nič užitočné. teraz po štátniciach sa už druhý týždeň neviem dokopať k tomu, aby som mohla znova na niečom pracovať.
uvidíme, ako to bude po druhých štátniciach alebo tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
skončilo to ked som prišla na výšku a tak nejak mi začal nový život.
nic sa neboj bude lepsie...len to niekedy chce cas...ten vie vyliecit vsetko...drz sa
no uz sa vraciam do normalu
@h8u by si sa unudila k smrti
uvidíme, ako to bude po druhých štátniciach alebo tak