Čaute ! Prosím vás poraďte mi. Cvičím už pomaly rok a spozoroval som na svojom hrudníku že pravú stranu mám o niečo nižšie ako ľavú (cca 1-2 cm). Viete mi dačo poradiť na vyrovnanie?
Cvic kliky (rozne variacie) a zhyby so sirokym uchopom, posilku uplne vynechaj, aspon pre zaciatok.
A to si si skoro vsimol, az po roku cvicenia . Celkom som to nepochopil ... mas vpadnuty hrudnik (viac na jednej strane), alebo si cely krivy a nakloneny na jednu stranu .
Všimol som si to už skôr len som myslel že sa to vyrovná samé. Nie, nemám vpadnutý hrudník ale ľavý sval mám zrejme o kus skrátený. Pravá sval je asi o tie 1-2 cm ako som už vravel nižšie ako ľavý.
Musis tie svaly nejak natiahnut, lebo cim budes dlhsie cakat, tym to pojde tazsie. Cvic cviky kt. som spominal uz vyssie. Pri klikoch viacero variacii, aby si dokladne precvicil cely hrudnik.
Ako keď ho maš vyššie tak asi nieje dostatočne veľky ten sval nie? to asi znamená že si ho asi zle zapájal do cvikov tak sa ti jedna strana asi zle vypracovala oproti tej druhej..
možno by som zapojil aj prirodzené formy športu pokiaľ ide o hrudník tak také plávanie nie je naškodu ak je možnosť... naučiť sa techniku je sice beh na dlhé trate ale výsledky sa dostavia už po dvoch mesiacoch ak to robíš pravidelne... samozrejme od toho nečakaj objemovku ale poriadne spevnenie svalstva čo by mohlo relativne vyrovnať aj ten deficit... (ak je to teda nejaký "deficit"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
A to si si skoro vsimol, az po roku cvicenia . Celkom som to nepochopil ... mas vpadnuty hrudnik (viac na jednej strane), alebo si cely krivy a nakloneny na jednu stranu .
napr. skus aj tuto variaciu klikov