tak zalezi ako dlho ste spolu a nerozumiete si. podla mna prvy/druhy sex proste nebyva tak, ako v romantickych filmoch, je to na nejakom awkward mieste, typkovi sa sotva postavi, jeden nevie, co sa druhemu paci a naopak.. ale by som povedala ze do mesiaca by sa to uz urcite malo fixnut. ale zase, tam zalezi na tom, ako casto sa vidite. ak mate sex raz do tyzdna, tak mesiac asi nestaci..
Ked som s niekym predovsetkym preto, lebo si dokonale rozumieme, je podla mna extremne mala sanca prave v tejto "urovni" si nerozumiet :> len ludia tazko chapu, ze kazdemu sa lubi daco ine a napr. silou mocou bude typek skrtit frajerku lebo predoslej sa to lubilo a frajerka nic nepovie, len bude zakladat fora typu "co mam robit ked mi frajer mliazdi krk" nie je dovod nerozumiet si v tom pokial je pre oboch prvorade spravit toho druheho stastnym
Som romantik a sex nie je podľa mňa prvoradý ale tak no. Nebude to fungovať keď to nejde teraz Ja som sa stým ešte nestretol ale neviem si to predstaviť.
@kierkegaard Sex nie je prvorady ale prave sex je velakrat dovodom k rozchodu, lebo z partnera nespokojneho v sexe sa stava nevernik. Nie vsetci, ale vacsina. Sex hybe svetom, na to netreba zabudat. Nie je dobre, ked sa stretnu napriklad chlap co to chce kazdy den a zena, ktorej to staci raz za tyzden vo vztahu. To nerobi dobrotu. Do urcitej miery sa da prisposobit tomu druhemu, ale nie uplne.
ak sa jedna o povedzme taku vec ze kazdemu sa paci nejaka ina poloha, tak to sa podla da lahko prekonat, najdete si nejake spolocne, co sa vam budu obom.. ale ak sa jedna o to, ze jeden z vas ma rad povedzme sado-maso, spútavanie a neviem čo a ten druhý nie, tak toto sa neprekona a fungovat nebude....
@6 máš pocit, že si až tak nerozumiete a zakladáš fórum o tomto?
Možno si nerozumiete i preto, že sa zaoberáte týmto, namiesto spoznávania sa v tých podstatných veciach, rozprávania o cieli vášho vzťahu a jeho budovaní...
sex je hlavny dovod vzniku vztahu!! a takisto jediny rozdiel medzi kamaratstvom a laskou (vztahom), takze bez sexu budes mat len velmi dobru kamosku, v lepsom pripade.....
ono ked sa pozries na vztahy v globale, tak zistis, ze mnoho ludi vo vztahu vlastne nema nic spolocne okrem dobreho sexu , a bez sexu by boli dvaja neznasajuci sa ludia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Zaujímavé...
Možno si nerozumiete i preto, že sa zaoberáte týmto, namiesto spoznávania sa v tých podstatných veciach, rozprávania o cieli vášho vzťahu a jeho budovaní...
ono ked sa pozries na vztahy v globale, tak zistis, ze mnoho ludi vo vztahu vlastne nema nic spolocne okrem dobreho sexu , a bez sexu by boli dvaja neznasajuci sa ludia