Už sa vám niekedy stalo že vás niekto tak strašne nasral a mali ste práve po ruke nejakú cennejšiu alebo inú vec a nedalo vám to hodiť ňou z celej sily kvoli nervom niekam?? Mňa včera strašne mama nasrala, nechce sa mi vysvetlovať prečo,bola som vonku a
zlataa
to aj ja trieskam mobilom ked neico nejde.....ked som este pouzivala comp, a zblbol, tak som chytila monitor a riadne nim zatriasla ...alebo trieskala do debny
raz...to som fakt lutovala ....ked som bola mladsia, aj take 3 roky asi....sme sa s mamou pohadali a ona ma tak dako schmatla a roztrhla mi stribeornu etiazku....a ja som potom od zlosti v izbe ju "dotrhala" na par mensich
no, mna tak asi pred dvoma mesiacmi nasrali doma, tiež sa mi to enchce vysvetlovat
a chytila som mobil a hodila som ho o stenu svojej izby
na prvý pohlad vyzeral že mu nic neni
dokonca aj uplne v poriadku funguje, ale vypisuje to "žiadny signal siete" a nejde telefonovat, psiat spravy a ani bluetooth neni použitelný...takže som si musela zakupit nový
@1 ,@2 mňa tiež notebook strašne strašne serie keď mi seká a je pomalý tak občas aj ja jebnem doňho ale tak ten bol ovela drahší takže si radšej dávam vačší pozor aby mi ešte aspoň nejak fungoval
@3 nemám ale bol to starší náhradný mobil našťastie,kedže moj normálny mi momentálne nefunguje...asi som tie nervy zdedila po staršej sestre...raz aj ona doma takto jebla mobil o stenu ale proste keď musíš tak musíš...
@5 no tak ja som po nom treskol a rozbil som cely harddisk a predstav si oni mi to vzali na reklamaciu a vymenili ale prisiel som o vsetku hudbu, fotky atd.
@8 no tento moj bol kupovaný v NAY takže sa ani nečudujem že stále štrajkuje hajzel jeden...všetká elektronika kupovaná u nich sa časom alebo aj hneď na začiatku dojebe...takže radím vám všetkým nekupujte si nič od NAY,radšej v špecializovanej predajni
fu...tak to sa mi stavalo ked som bola mladsia, ale nikdy to neschytala cennejsia vec ako pero...a mobilom by som asi nikdy nesmarila...to by som potom musela kupovat novy
ale ina elektronika ako chladnicky, su v nay celkom dobre....ale notebooky, tie v NAYKU NIE!!! :....v shark su asi najlepsie, myslim....a este dakde ale zabudla som kde
@14 no najlepsie je kupovat v ageme...shark aj NAY maju odtial vsetky kompy a tak...a este si pridaju dost velku sumu k tomu...alebo este doniest z nemecka alebo rakuska
@13 alebo posledná vec ktorú som si u nich kúpila bola mp4 a ešte ten deň ako som ju kúpila mi pár funkcíí nefungovalo,dala so im ju do servisu a podla zákona ak do mesiaca neopravia,musia vrátiť peniaze a samozrejme som čakala jak debil mesiac a nič,vrátili mi peniaze a išla som si tú istú kúpiť do SAMSUNGU a doteraz jej nič nie je...
No, ja som sa, našťastie, zakaždým ovládla. Roztrhám nejaké papiere, najlepšie mi robí, keď trhám zošity. Ale vždy, keď ma niekto vytočí, mám chuť chytiť niečo poriadne drahé, otrieskať to o stenu, ohádzať o zem, poskákať po tom a nakoniec to ešte aj podpáliť. Alebo chytiť niečo do rúk a udierať tým do niečoho... prípadne aj do človeka... Ja som inak nenormálny nervák. Niekedy by som sa najradšej ohádzala o zem ja a hystericky pri tom kričala...
heh...raz ma spolužiak naštval a prave v tej chvili som mal velke asi 18 sm nožnice a som ich hodil ponom...no "naštastie"som ho netrafil ale stenu čo bola za nim a nožničky sa polamali a to boli spolužiačkyne ta mala ale z toho radosť
@0 zeby som hadzal vecami pri nervoch, tak to nie ale uz ma fakt vela veci aj ludi nasralo... ale bezne ked pocujem isteho cloveka tak mi tuhne krv v zilach
@0 jj moj mobil som pred rokom aj nieco prastila o stenu, ked ma frajer namieru nahneval
dodnes chudatko nefoti,iba kameruje, co fakt nechapem a v rannej puberte som jeden tanier rozbila...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
to aj ja trieskam mobilom ked neico nejde.....ked som este pouzivala comp, a zblbol, tak som chytila monitor a riadne nim zatriasla ...alebo trieskala do debny
raz...to som fakt lutovala ....ked som bola mladsia, aj take 3 roky asi....sme sa s mamou pohadali a ona ma tak dako schmatla a roztrhla mi stribeornu etiazku....a ja som potom od zlosti v izbe ju "dotrhala" na par mensich
a chytila som mobil a hodila som ho o stenu svojej izby
na prvý pohlad vyzeral že mu nic neni
dokonca aj uplne v poriadku funguje, ale vypisuje to "žiadny signal siete" a nejde telefonovat, psiat spravy a ani bluetooth neni použitelný...takže som si musela zakupit nový
dodnes chudatko nefoti,iba kameruje, co fakt nechapem a v rannej puberte som jeden tanier rozbila...