Jedna síce je veriaca, ale tak chodí do kostola a tam to končí, našťastie mi nikdy nikto nič také nevnucoval, inak by som s mojou detskou zmätenosťou a dôverčivosťou dopadol veľmi zle
sorry vsetkym oveckam, ale cirkev je taky ojeb na ludi, ze az Akoze picu vam to da, jebu sa tam love, deti su z toho mierne jebnute a ja sa len kukam jak tento svet smeruje do sraciek
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
No teraz to babka pri varení obeda každy den pocuva este tu na dedine v rozhlase te pesnicky .. take ludovky no boze
@5 nie vsetko..vies iba chleba sa rata ako hriech ci co
ale no neviem
mne by doma prišlo blbe, keby som sa zobudil až na obed
a rovno idem jesť
mna by asi škrelo svedomie,že doma celý ten čas nič nerobím
treba doma trochu aj pomôct
ale sa mi zda, že som asi už moc staromodny,že
mne by to nedalo
sice, ak byvate na byte, tak to tak vela roboty zasa stale nie je
aspon niektorú mladež mam na mysli
bo skoro každý druhy človek mi povie,že spal do 11 alebo 12
tak mi to príde takeeee....
ja by som sa na byte asi unudil
Určite nie, veď vieš ako sa chudák nadrel, aby im dával chlieb ich každodenný?
A zostal takto kacírsky odmietnutý, odmietnuť dar je predsa nevychovanosť!
Veď jej povedz, že pre teba boh iné nachystal teraz ako chleba
Alebo že ak boh existuje, tak ho určite trápi ako rodičia kvôli nemu takto šikanujú svoje deti
Jedna síce je veriaca, ale tak chodí do kostola a tam to končí, našťastie mi nikdy nikto nič také nevnucoval, inak by som s mojou detskou zmätenosťou a dôverčivosťou dopadol veľmi zle
@20 tunidlo inak to ma vobec nenapadlo... dobree..to vyuzijem...ale zas az tak blba neni aby nepochopila, ze si z nej srandu robim..
@20 a este..ano ja tak neposobim a nemam preco..dokonca som ani neni pokrstena-to ma u mna + ...
Keby tam bolo menej nadávok tak by som sa s tým úplne stotožil ;-D