..V poslednej dobe sa mi v ničom nedarí a to sa začlo dosť odrážať na mojej povahe, ostala som výbušná,nervózna, agresívna, rozčúli ma každá blbosť a niekedy sa fakt nedokážem udržať a začnem kričať a búchať päsťou do steny, včera mi tak spuchla hanka ž
Len s tým nechoď za doktormi.. Lebo skončíš ako ja. Napchajú Ťa liekmi, povedia, že si blázon a koniec srandy.
Najlepšie je nedržať v sebe pocity ale všetkému dať voľný priechod. Keď v sebe zlé pocity nebudeš zadržiavať, nebudú také silné, keď prepuknú. Budú v menších mierach a znesiteľné.
ak mas skutocny vek 17 rokov tak si myslim, ze to prejde postupne casom ako budes dospievat. skus sportovat, alebo obrat svoju pozornost inym smerom co z teba vysaju tu negativnu energiu na ine aktivity. a pracuj na veciach, ktore sa ti nedaria.
a prečo by si sa nechcela porozprávať so psycholoógom? Keby sa to zhoršilo tak tam rozhodne choď..proti nervozite je dobry kvalitny spanok, poriadna strava a netreba brať všetko tak vážne..treba sa z problemov vyrozpravat, vypisat - nedrz ich v sebe keď si taká výbušná a hlavne to rieš
@unchained skus neriesit tolko veci..mna ked nieco sere, snazim sa to mat pici a dari sa mi to..je mi vsetko jedno...porste vyebat sa na vsetkych a mas pici
ja sa vacsinou zabijem a potom ked sa vzkriesim tak som uz celkom kludny.. alebo si este stale mozes zobrat na to nejake tabletky, ak by ti nepomohla priroda
@unchained keď chytáš nervy, zdvíha sa Ti adrenalín v krvi + ten stres ja najideálnejšie vybiť nejakým pohybom športom, behaj, boxu zaťažuj námahou organizmus, pomáha to, nikto sa dokáže odreagovat aj pri nejakej PC hre a ostatné názory ako naučit sa mat v piči a takisto smichi dobre poradil
ale ja by som chcela skúsiť (asi tú najväčšiu hlúposť sveta) náramok Power Band..
u jedného strašne výbušného,nepokojného, cholerického, agresívneho človeka som si všimla, že odkedy ho nosí, je naozaj pokojný..možno na tom niečo bude..
Ehm daj si 2x do týždňa zumbu ako ja a budeš vybitá dostatočne Skús hocičo : behaj, boxuj, joga ... len nesed doma na riti to ti nepomôže, ale bude to len horšie
ja zas mam v poslednom case take "stastie" ze ked sa konecne na nieco tesim tak sa to posere a tak sa uz nedokazem ani na nic tesit a mam strasne pesimisticku naladu a mrzi ma ze pokaslem takto naladu aj inym ale nemozem si pomoct...
@unchained Nepoznám tvoje problémy, čiže je dosť ťažké pomôcť. Ako tu už spomínali športuj - napr. beh je dobrý na upokojenie. Choď si zabehnúť(bez MP3 prehrávača!) a uvidíš, že pri behu máš čas si všetko pekne vyriešiť na čerstvom vzduchu. Okrem toho ak si dosť podráždená a máš zlú náladu je dobré zakúpiť si magnesium/konkr. napr. Magne B6/. To je na upokojenie a zlepšenie nálady. Nie je to liek, ale skôr ako doplnková výživa - vitamín. Pomohlo to viacerým ľuďom(vrátane mňa), ktorí boli často vystresovaný, povinnosťami vyťažení a z toho samozrejme podráždení. Prajem veľa šťastia, nech sa ti nálada a celková psychika zlepší ...a trošku kľud uber, začni relaxovať, aby sa ti toho nakoniec nenakopilo všetko na seba...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Najlepšie je nedržať v sebe pocity ale všetkému dať voľný priechod. Keď v sebe zlé pocity nebudeš zadržiavať, nebudú také silné, keď prepuknú. Budú v menších mierach a znesiteľné.
ale ja by som chcela skúsiť (asi tú najväčšiu hlúposť sveta) náramok Power Band..
u jedného strašne výbušného,nepokojného, cholerického, agresívneho človeka som si všimla, že odkedy ho nosí, je naozaj pokojný..možno na tom niečo bude..
fakt to nedrž v sebe........ešte si pokazíš krvný tlak...........
urob nejaké primitívne aktivity, ktoré určite nepokazíš a výdatne sa za ne pochváľ........
Najlepšie bude ak sa niekomu vykecáš, to naozaj pomáha.