a keby si sa s niekym pobila, tak si nezlomis nechty?
inac @fxx presne take daco mi tiez napadlo to proste vyznelo ako ze "mam nervy, chcem sa pobit, ale nemam s kym. keby tu bol taky isty clovek, mozme si vzajomne dopomoct k ulave"
keby máš poriadne nervy, by ti bolo jedno čo s nechtami ja už radšej nikoho nebijem lebo to vždy dopadlo zle a potom som mala aj výčitky svedomia :/ treba si pustiť voláku dobrú hudbu, napratať sa dobrým jedlom a ísť na kamošmi
ale ak chces, daj sa na judo. Napriek svoje povahe z pohladu roznym zrani je na tom ako jeden z najbezpecnejsich sportov. Pri takom basketbale mas napriklad ovela viac zraneni. A ak sa chces bit, nie hociako, ale tak, aby sa nikomu nic nestalo tak judo by bolo pre Teba idealne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Mám malé (4kg) boxovacie vrece, takže sa snažím vymlátiť z neho život.
A väčšinou to pomáha. Hlavne ked som nasraný sám na seba.
inac @fxx presne take daco mi tiez napadlo to proste vyznelo ako ze "mam nervy, chcem sa pobit, ale nemam s kym. keby tu bol taky isty clovek, mozme si vzajomne dopomoct k ulave"
@fxx ver tomu, že keby si bol pri mne, tak by som to využila..ty by si síce necítil nič, ale mne by bolo super
ale ak chces, daj sa na judo. Napriek svoje povahe z pohladu roznym zrani je na tom ako jeden z najbezpecnejsich sportov. Pri takom basketbale mas napriklad ovela viac zraneni. A ak sa chces bit, nie hociako, ale tak, aby sa nikomu nic nestalo tak judo by bolo pre Teba idealne
ja mam tiez strasnu chut niekoho zbit a nechty su pre mna dolezite, lebo ich aj sama dizajnujem uplne som sa v tomto fore nasla
ti pozicam niekedy boxer na ruku a pojdeme niekoho spolu zbit