do skoly...no nic u u nas to nikoho netrapi kedy clovek prisiel , hlavna vec ci je zapisany na prezencke ... niekedy spoluziaci pridu tak 5 min pred koncom hodiny len aby sa ukazali ze boli na hodine ..ale vacsinou pouzivam ze som zmeskala bus.. alebo som zaspala
Ja som taká, že vždy čaká na človeka až kým nepríde. A čo sa týka môjho meškania, nemeškám nikdy. A aj keď, je to kvôli niekomu, kto ma zdržal (väčšinou mama)
Do školy prídem neskoro iba ak naozaj zaspím (čo sa mi na nešťastie stalo len raz )
Koľko vydržím čakať? Nikoľko meškanie je pre mňa aj to, ak človek nepríde 10 minút pred stanoveným časom A keď niekam prídem (okrem školy) neskoro tak: Královna nejde nikdy pozde, to jen všichni ostatní proste prisli driv.
ja stále meškám, všetci sú na to už zvyknutí, takže vždy idú presne taký čas na dohodnuté miesto, ako si myslia, že ja budem meškať a ja väčšinou už len prídem, dám šteniatkovský pohľad a poviem: ,,Nuž ,,
do školy chodím vždy ledva ledva a aj keď to tam máme prísne strážené, nebudem im nič vysvetlovať a je...už si zvykli aa von chodím vždy presne na minútu takže pohoda
@luwele No neviem ako by to dopadlo, kebyže hovorím pravdu (že ráno drtím PC). Myslím si, že takto sa aspoň trieda občas pobaví a navyše-niekedy sa mi to prepečie .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a vyhovorku? do skoly ze som zaspal, alebo zmeskal, alebo podobny ojeb
a nezvyknem moc meskat, ak meskam tak mam aj normalny dovod...
a som dosť nervná ak niekto mešká a ak mešká kvôli debilnému dôvodu..
väčšinou som ticho, ale ak sa to opakuje po x-tý krát tak pekne slušne poviem že ma hnevá dotyčného nepresnosť..
Koľko vydržím čakať? Nikoľko meškanie je pre mňa aj to, ak človek nepríde 10 minút pred stanoveným časom A keď niekam prídem (okrem školy) neskoro tak: Královna nejde nikdy pozde, to jen všichni ostatní proste prisli driv.
_Došľaka, zase sa menil zimný čas na letný (viem, nefunguje to každý deň
-Ospravedlňujem sa, ale rýchlostná páka sa nám v aute zasekla na spiatočke...
-Viem, že na Usaina Bolta ešte nemám, ale pre začiatok je 50m za hodinu slušný čas, však...
-Keďže je pätnásteho, tak som došiel o 15 minút neskôr nech máme kus symboliky...
-Takže tá prvá hodina nakoniec predsa len neodpadla?
-Nehnevajte sa, ale musíte uznať, že na to, že som z domu vyrážal za päť osem som prišiel dosť skoro...
-Ospravedlňujem sa, ale chvíľu som sa šermoval s kamarátom...
-No vysvetlite mi, kto mi moje papuče schoval tak, že som ich hodinu hľadal...
A ďalšie, len na ne si už nespomínam...
ja meskam strastne moc, a hnevam sa na to sama za seba a snazim sa s tym prestat
ale vyhovorky nevymyslam, radsej hovorim pravdu
na mne sa zas sem tam pobavia prave tym ze poviem pravdu
uz som napriklad meskala preto ze som rano hrala ping pong
ale tak vtipne vyhovorky su super, ale ja ich neveim podat dostatocne presvedcivo a vtipne ..