Neskutoční ludia v našich snoch s ktorými si vytvoríme skutočné puto?
Stalo sa vám že sa vám sníval sen v ktorom velkú úlohu zohrával človek ktorý v skutočnosti neexistuje?... Mysleli ste na toho človeka?... Mali ste pocit že vám v živote chýbá? Ak si na to pamatáte napíšte s kým výnimočným neskutočným sa vám snívalo..,.
prakticky nie je rozdiel medzi tym, ktory clovek sa ti v minulosti snival a ktory nie, spomienka ako spomienka. ludia sa naucili oddelit sny od reality; ked mi chyba frajer, ktory sa mi snival, tak to prekusnem, lebo ved to bol len sen. ked mi chyba "skutocny", zrazu je to neznesitelne.
vsetko je to len spomienka
len minulost
"človek ktorý v skutočnosti neexistuje" Čítal som, že vraj každého človeka ktorého si videl/a v sne si videl aj v reálnom svete či už v TV alebo naživo.
Uz sa mi ale napriklad snivalo take ze tam boli moji spoluziaci zo zakladnej skoly, co som ich od tej doby nevidela a moj mozog im vygeneroval nejaku dospelu podobu, normalne hlas mali podobny ako ked sme boli deti, len vyzerali dospelo a vsetko
a raz sa mi snivalo ze ma Christopher Nolan (?! wtf) pozval na kavu a prisiel po mna na nejak vintage nablyskanom kabriolete ked som sa zobudila som sa zacala rehotat
Keď som kedysi čítala Croninov Priechod, tak som si spojila moju predstavu Amy s nejakým reálnym dievčaťom a po zobudení som bola strašne smutná, že nie je reálna dobre sa mi s ňou rozprávalo
@lakero Hej ja viem ale napríklad mne sa zvykne snívať s niekým kto je na výzor ako napr. Kaliňák a povahou ako moj ex a hlas má ako moj oco = Dokopy neexistuje.... A velakrát sa mi snívá s nejakým hercom ktorého som videla pred rokmi v TV a už si ani nepamatám velmi ako vyzeral a potom ani vo sne nevyzerá úplne tak ako v skutočnosti... Tak som to myslela že vo sne to nie je napr. Johny Depp ale nejaký tvoj najlepší kamarát čo vyzerá možno ako on ale máte také realisticke puto...
raz sa mi snivalo s nejakym typkom co bol tak hrozne super, ze som sa zufalo snazila polku dna vkuse zaspavat nech ho mozem zas vidiet asi 2x sa mi to podarilo, potom uz nie a rozrevala som sa, ze ho uz nikdy neuvidim
Skôr to mávam alebo mával som naopak, že mi sen, v ktorom hrajú naozajské osoby (vnímané v hladine~ beta), rozjebe to, ako sa na nich dívam v "bežnej" realite.
Istu dobu som bola strasne fascinovana jednym dievcatom z internetu, ale nevedela som ako vlastne vyzera, z fotiek sa dalo zistit iba ze ma dlhe cierne vlasy. No a par krat som ju mala v snoch kde ziskala podobu, nie celkom jasnu ale tak cloveciu a siel z nej strasne prijemny pocit niecoho takeho uzasneho, akoby som uvidela daku etericku bytost, a pritom bola realne dievca a mohla som sa s nou skamaratit a rozpravat a to kupodivu ten pocit euforie a fascinacie nou nenarusalo, prave naopak. A stala v tom sne na hlavnej stanici ktora vobec nebola skutocnou hl.st., bola to skor elektrickova zastavka pod topolmi preziarenymi jarnym slnkom, a ona tam medzi nimi cela v ciernom tiez preziarena, nezretelna do detailov - ako na fotke fotenej proti slnku. V rukach mala kosik s cervenymi jablckami, takymi vianocnymi, vyzerali takmer ako tie karamelove. No a najdivnejsie na tom bolo, ze som sa tieto veci o nej a jej zjave snazila v tom sne zapisat si, aby mi to nezmizlo z pamate, boli to take poeticke vety pisane v druhej osobe, no a zrazu som sa nejako prebrala a zistila som ze tie vety nezapisujem v skutocnosti ale len tam v tom sne a ze to je dost zbytocne kedze v sne sa asi moje poznamky neuchovaju ale napodiv som si po prebudeni tie vety stale pamatala tak ako som ich zapisovala v sne a rychlo som to cele nacmarala do uz realneho zozita kym mi nezmiznu z pamate - bolo to cca pol strany textu, a tie slova som od slova do slova len prepisovala z toho sna. A niektore vety a slova ktore vo sne mali realny vyznam, po zapisani som zistila ze su len snovo vytvorene - napriklad nejaky "futuromal" - pristroj ktorym sa mozme dorozumievat bez obmedzenia casoveho - z buducnosti do minulosti a taak, a tiez aj skrz ine sfery..
"Chcela som ti napisat z futuromalu.."
Zvlastny sen.
Este ked som bola velmi mala sa mi snival sen kde nejaky chlap sedel a hral na gitare a blablabla a toto som velmi dlho vnimala ako najkrajsi sen..neviem taky prijemny pocit som z toho mala. Skoda ze som za tie roky zabudla ako vyzeral
noo a este sa mi raz snivalo s clovekom ktoreho vyzor som nepoznala ale vedela som ze to je ten clovek a v tom sne nemal tvar ale neprislo mi to divne az ked som sa zobudila som si to uvedomila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
vsetko je to len spomienka
len minulost
a snivalo sa mi raz s jakeom gyllenhaalom yay
Uz sa mi ale napriklad snivalo take ze tam boli moji spoluziaci zo zakladnej skoly, co som ich od tej doby nevidela a moj mozog im vygeneroval nejaku dospelu podobu, normalne hlas mali podobny ako ked sme boli deti, len vyzerali dospelo a vsetko
a raz sa mi snivalo ze ma Christopher Nolan (?! wtf) pozval na kavu a prisiel po mna na nejak vintage nablyskanom kabriolete ked som sa zobudila som sa zacala rehotat
Keď som kedysi čítala Croninov Priechod, tak som si spojila moju predstavu Amy s nejakým reálnym dievčaťom a po zobudení som bola strašne smutná, že nie je reálna dobre sa mi s ňou rozprávalo
"Chcela som ti napisat z futuromalu.."
Zvlastny sen.
noo a este sa mi raz snivalo s clovekom ktoreho vyzor som nepoznala ale vedela som ze to je ten clovek a v tom sne nemal tvar ale neprislo mi to divne az ked som sa zobudila som si to uvedomila