Keď vás nesmierne bolí hlava ( Akoby vám do nej vrážali klince ) a nechcete vziať tabletku.... čo urobíte ??? ... pretože ja už fakt do seba nechcem tlačiť ibalgin a mám pocit že skratujem...
na balkon schladit hlavu, poriadne sa nadychat cerstveho vzduchu, vypit vela vody, zavriet oci, lahnut si a osobne si zapnem klasiku a bud zaspim alebo to ustupi
záleží na tom, čo konkrétne to je. ja niekedy mávam migrény, tie blízko zvracacím stavom, vtedy to chce absolútne ticho a tmu, ide mi rozhodiť hlavu aj keď počujem vlastný dych.
takže na niečo také odporúčam úplný kľud, ticho, tmu a hlavne nesedieť pri počítači!
ak sa ti to opakuje, skoč k lekárke, môže to mať hromadu príčin (niečo s chrbticou, problémy s očami, čokoľvek)
Ja keď mám migrénu, je to taká nenormálna bolesť, že len plačem a chcem zomrieť - keby mi niekto podal ketamín a povedal, že mi to pomôže, dám si aj dvojitú dávku asi.
Takže keď mi tabletka zaberie, ďakujem bohu Buď rada, že ti zaberá.
@mrsmichelle moja kamoška ma silne migreny a už jej klasicke volne predajne lieky vobec nezaberaju. Dostava take lieky na predpis, od ktorých sa toči hlava ako od alkoholu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
(ja som to mala z krcnej chrbtice, po masazi mi bolo dobre
takže na niečo také odporúčam úplný kľud, ticho, tmu a hlavne nesedieť pri počítači!
ak sa ti to opakuje, skoč k lekárke, môže to mať hromadu príčin (niečo s chrbticou, problémy s očami, čokoľvek)
Ja keď mám migrénu, je to taká nenormálna bolesť, že len plačem a chcem zomrieť - keby mi niekto podal ketamín a povedal, že mi to pomôže, dám si aj dvojitú dávku asi.
Takže keď mi tabletka zaberie, ďakujem bohu Buď rada, že ti zaberá.