Tak ludia...potrebujem poradit ..uz asi rok sa mi stava taka cudna vec..kazdu boziu nedelu nemozem spat....a to nezartujem ...tak mi napadlo,ze sa spytam na nejake recpety na sladky spanok ..dikes
ale teraz na nespavost vymysleli vsetko mozne napriklad caj, kvapky do vonnej sviecky no a mozes vyskusat ze sa budes venovat nejakemu sportu a potm odkvecnes myslim ze aj to zabera
@1 sport neskusaj pretoze to mozog viac nastartuje a prekrvi sa cele telo a mozog zacne pracovat a bude potrebovat dlhsi cas na spomalenie reflexov a na prepnutie dos pnaku
no dôvod nespavosti, snáď ho vieš, keď nevieš spať len nedele!!! lebo to potom nie je nespavosť, to je podmienené niečím, azda školou, však to musíš vedieť, po takom dlhom čase
no tak ja mam taky problem, ze som zavisla na bilinkach (ale tych legalnych) a do skoly si kazdy den varim matovy caj..potom aj poobede, keddojdem a vecer si uvarim take ze caj na dobry spanok a za 20 minut nie som schopna vnimat, ucit sa, hrat, pozerat tv...skratka vsetko okrem nicoho som schopna robit...tak tak 3o m inut pred spankom ti staci sa napit 2dcl toho caju, a spis jak mrcha do jedenastej
ja mavam obdibia dost casto ze nespim asi mesiac..alebo spim no iba tak hodinu, lezim v posteli asi pet hodin kym zaspim a strasn erycvhlo sa aj zase zobudim
@15 no ved praveze neviem..myslim si,ze som aj celkom v psychickej pohode..zo skoly stres urcite nemam ..takze nejake nervove problemy v tom nebudu..jednoducho si lahnem o 11 do postielky..a cumim na strop asi tak do 4 rana ...nic prijemne musim povedat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov